veckans energier

Vissa budskap behöver inga ord. En känslosam mitt vecka.

Välkommen in i en minst lika spännande mitt vecka här i vecka 49. Kanske inte så snabb och lekfull som början av veckan men så är ju livet. Känslor kommer och känslor går. Ena stunden är du glad och förväntansfull. I nästa stund känner du dig rädd och osäker. Det handlar inte om att undvika dessa känslor. Du måste bara lära dig att hantera de på bästa sätt.

Det centrala kortet för denna vecka, det vill säga det som du bör bära med dig igenom hela denna vecka är sju i mynt kortet. Jag har sagt det förr och jag säger det igen. Som man sår får man skörda. Det kommer starkt upp här. Att lyckas med saker och ting handlar om att planera bra. I början av veckan här så hade vi ju fullmånen i tvillingen som verkligen kör på mot alla odds så att säga. Nackdelen kan vara att planeringen glöms bort. Här gör den sig påmind. Stanna upp en minut och planera din tid, dina tillgångar, dina tankar eller dina känslor eller vad den än må vara som just din tid fylls med just nu. Stanna upp och fundera över hur framtidsplaneringen ska se ut så du inte rusar iväg i blindo. 

Energierna bekräftar det du känner. Motstridiga känslor. Känslan av att ensam kämpa mot alla andra. Page i bägare bekräftar bara ännu mer att det blir en starkt känslomässig mitt vecka här. Bli inte förvånad om den kommer att leda till en del tårar.

Astrologiskt sett så befinner sig månen i kräftans tecken här under både onsdag och torsdag vilket verkligen förstärker din känslighet och din sårbarhet. När månen befinner sig i kräftans tecken så blir vi oerhört sårbara och känsliga. Detta sker genom att vi blir mer inkännande och framför allt om vi är andliga av oss så påverkas vi starkt av att känna in andras känslor under de här dagarna. Under de här dagarna kan andra människor uppfatta dig som osäker eller undvikande. Du kanske tror att du ljuger så bra men egentligen så ser andra människor rakt igenom dig. Kräftan är oerhört dålig på att ljuga eller låtsas som att allt är som det ska. Hemmet tycks vara det ställe där du finner lugn och ro och energi här under mitt veckan.

Här kommer veckans första budskapskort

Vissa budskapsord behöver inga fler ord. Även här, under mitt veckan, när energin är som lägst och du är som mest sårbar, så vill energierna att du ska veta att detta nu är perfekt tid för dig att röra dig framåt. So just go on! Med andra ord.

Namaste

Annehlie