veckans energier

Vilken glad och härlig start på veckan. Den ser jag fram emot!!!!

Hej och välkomna in i vecka 49. Vad är känslan i kroppen inför denna vecka. Jag skulle nog vilja säga att den fortfarande är lite oklar. Det är ingen toppenvecka men det är heller inte någon bottenvecka. Men spontant så skulle jag nog vilja säga att den ser mer turbulent än lugn ut.

Om vi börjar med början av veckan. Hur ser den ut astrologiskt sett. Ja vi har en fullmåne under måndagen. Den fullmåneläggningen har jag inte lagt kort för ännu så det blir spännande att se vad den har för besked att ge oss. Den fullmånen kommer att ligga i tvillingarnas tecken så den fullmånen kan nog vara drivande i sig kan jag känna spontant sett. Månen i tvillingarna är förbunden med planeten merkurius och här har du verkligen talets gåva. Du har en förmåga att tänka rätt saker och informationen landar liksom rätt och riktigt. Tvillingarna är dessutom ett rörligt tecken så det är absolut förståeligt att du här är på framfart istället för att stå still. När månen är i tvillingarnas tecken så har du en stark förmåga att fånga upp saker i luften blixtsnabbt och rycka ifrån om och när det behövs men tvillingarna är lynniga på det viset att allt sker på deras villkor så om inte lusten infinner sig så blir det istället mycket snack och liten verkstad.

Det är så roligt men när jag tolkar tarotkorten och smälter samman de med det astrologiska läget så blir det väldigt tydligt att här har du att göra med en måntvilling som är i sin bästa form. Början på veckan ser mycket bra ut och byggstenarna här byggs på lojalitet och känslomässigt engagemang. Men som sagt här tänker du fort och du handlar även snabbt och ibland kan det nog kännas som att du balanserar på den där enhjulingen med två säckar i famnen som du absolut inte vill tappa. Du är inte rädd för att ta några risker här. I stället så utmanar du riskerna som kommer och tänker istället att “detta ska jag nog lyckas med. Jag testar”. Självförtroendet verkar vara på topp här. Jag känner en stark glädje och ett starkt känslomässig engagemang här i starten på veckan. Det känns spontant som att början på veckan blir kul kort sagt.

Energierna som kommer utifrån, det vill säga förväntningar och press som kommer från andra människor omkring dig, vänner, bekanta, arbetskamrater, chefer, samhället i stort osv. Det vill säga allt det som du själv inte tänker utan som placeras inom dig av någon annan. Vad säger dessa utifrån kommande energier. Jo de har en tydligt meddelande till dig. Allt som du gör och känner och befinner dig i och omkring just nu är en helt ny känsla. Den är inte alltid så välkommen av alla. Det vill säga att alla vill inte vika av på samma stig som dig så när oenigheter uppstår och det känns som att du får jobba i motvind, se då till att håll balansen. Balansen är A och O. Ibland får man ge med sig, ibland får man kämpa lite extra hårt helt enkelt.

Det du redan vet inom dig, det som är din styrka är att du är oerhört flexibel och du kan ha lätt för att hoppa in i saker och ting utan att riktigt tänka dig för. Det händer mycket nya saker gång på gång nu och nya meddelanden och nya utmaningar kommer på löpande band. Denna vecka präglas av mycket nytt över lag. Nya utmaningar, nya meddelanden, nya känslor. Allt detta nytt som händer omkring dig kan ta på dina krafter. Det är ok att känna sig lite trött och melodramatisk emellanåt. Låt de stunderna finnas också när du bara sitter ner och andas och känner sig tömd på energi.

Det var allt för denna start på vecka 49 och jag skulle bara vilja säga “Have fun” för det mesta här i början på veckan präglas av ren glädje och kärlek.

För egen del så har förkylningen släppt en hel del även om jag fortfarande är lite hostig, så nästa vecka präglas av jobb igen både som sjuksköterska och på hemmaplan. Jag har både tarotläggningar och kontakt med andra sidan klienter inplanerade i schemat. Dessutom jobbar jag med lite andra projekt på sidan om som känns spännande och roliga. Och så bloggen då. Hjärtat i allt. Här får jag själv en chans att läsa i energierna hur veckan kommer att se ut så jag inte blir tagen på sängen. Men att det händer mycket omkring mig just nu, ja mer än i vanliga fall. Ja det skulle jag absolut vilja påstå i allra högsta grad. Vi ses igen på onsdag i mittveckans energier. Och innan dess i fullmåneläggningen senare idag. Det blir två läggningar på samma dag den här veckan då fullmånen sker på en måndag.

Namaste

Annehlie