Okategoriserade

Här kommer del 6 på min bakgrundshistoria till medium

Här kommer min fortsättning på min mediala resa. Har haft en hel del personer just nu som har önskat personliga tarotläggningar vilket alltid är extra kul att få jobba med och det är ju så givande att ha fått den gåvan att kunna ge personer så fin vägledning i dessa tider. Tack tack universum för den fina gåvan jag fått vill jag bara säga. Vill samtidigt passa på att tacka alla tränings personer för kontakt med andra sidan. Ni har blivit en samling nu under året som gått som jag har fått träna på. Er som jag tränade “kontakt med andra sidan” på för mer än ett halvår sedan får gärna höra av er igen om ni vill. Just nu är jag fullbokad ett par veckor framåt men maila mig gärna på annehlie.medium@gmail.com
eller så hör ni av er via messenger. Är ni intresserade av en tarotläggning så går ni bara in härpå bloggen under rubriken tarotkort så finner ni olika prisklasser där.💗
Nu till min bakgrundshistoria.
Jag hade nog knappt själv förstått skillnaden mellan att läsa tarotkorten och att ta kontakt med andra sidan men nu nu när jag själv förstått skillnaden och fått utbildning i det så har jag också märkt att flera av er därute såklart inte heller förstått skillnaden. Så håll utkik för om ett tag så kommer jag att skriva ett specifikt inlägg om just detta där jag kommer att förklara skillnaden mellan dessa två.💗
Men nu tillbaka till min bakgrundshistoria. Till er som är nya läsare på min blogg och vill läsa min bakgrundshistoria från början vill jag bara berätta att om ni går in under kategorier i innehållsförteckningen och där trycker på min bakgrundshistoria så kommer alla delarna upp. Scrollar ni sen när från början så kan ni läsa alla de tidigare fem delarna.💗
För att uppdatera er lite så berättade jag ju sist om när yogan kom in i mitt liv. Yogan kom in i mitt liv från början för att göra mig mer smidig och som ett komplement till min övriga träning. Det jag upptäckte dock var att  jag fick ett otroligt lugn i mig samtidigt som träningen gav mig smidighet. Ett lugn och ett fokus kom liksom på köpet. En helt fantastisk känsla. Jag hade köpt en DVD som hade fokus på nacke, axlar och rygg.
Förutom att den gjorde under för mina ibland ömma muskler så avslutas videon med en avslappning i form av chakrabalansering. Det var faktiskt så jag själv upptäckte mina chakran för första gången och faktiskt lärde mig lite om vart de låg och vilken färg olika chakran har och vilken betydelsealla chakran har. Det skulle senare i livet visa sig att jag skulle ha otroligt stor nytta av just den vetskapen. Chakran och dess färger ger nämligen en hel del information om oss människor. De sitter som ett radband utefter vår ryggrad och sköter all balans vi har i vår kropp.
Universum och andevärlden har otroligt många sätt att försöka förmedla saker till oss människor Jag kommer inte att gå närmare in på vad de olika chakran och dess färger står för just i det här avsnittet men jag kommer senare att lägga ut ett specifikt avsnitt som handlar om just chakran och dess färger och betydelse.
Men jag kan redan nu säga att ni som redan idag utövar någon som helst meditation och då ser olika färger framför er så betyder dessa färger något för er. Färgerna kan variera beroende på vilket chakra som är i balans eller obalans just nu beroende på vad universum vill berätta för dig just nu.💗
Om någon av er ser dessa färger framför er under er meditations stund eller ibland kan det också vara så att ni bara ligger ner och vilar och blundar och så plötsligt så ser ni en klar färg framför er. Då får ni gärna skriva en liten kommentar till mig så ska jag försöka tyda den åt er så gott jag kan.😀
Själv så har jag redan från början när jag startade mina meditation stunder fått upp en väldigt klarblå färg, indigo blå kallas den också.
Denna färg. Första gången jag såg färgen framför mina ögon trodde jag nästan att jag drömde. Den var så otroligt vackert och sagolikt blå. Just det här chakrat kallas för tredje ögat och sitter mitt i pannan. Det här chakrat står för intuition och förståelse och öppenhet så med facit i hand så förstår jag ju precis vad färgen ville säga mig. Den ville berätta för mig att jag är medial och öppen och att jag har alla fantastiska verktyg inom räckhåll för att ge vägledning till mig själv och andra människor omkring mig. Precis som sjuksköterska blev mitt kall en gång i tiden så blev här medium mitt kall. Det blev så tydligt för mig. 💗
Jag har vid det här laget sett alla färger framför mig nån gång men just den här färgen kommer så klart och så tydligt när den uppenbarar sig. Efter ett tag så framträdde även en annan färg väldigt klart och det var färgen gul.
Solarplexus. Vår magkänsla. Också ett slags chakra som står för intuition men också för styrka, självförtroende och självkänsla. 💗
I de här färgerna så framträdde det en tecknad tiger. Ibland kom det bara tigertassar, ibland bara tigerhuvudet men det var helt klart en tiger i väldigt skarp gul färg med svarta ränder som kom upp ur färgerna. Ibland kom tassen upp i form av en knynävs smäll av en tigertass. Ibland i form av att tassarna bildade ett hjärta som symboliserade kärlek. Det berodde alldeles på vad universum ville ge mig för vägledning just då.
Dessa färger och tigern (som jag nu förstått är mitt kraftdjur) finns fortfarande med i mitt mediala och jag får ofta upp just de färgerna och just detta djur.
Tigern står för ödmjuk styrka så jag förstår precis varför jag har fått just tigern som mitt kraftdjur.💗
Det var lite om färger och kraftdjur. Som sagt mer om detta får vi prata med om längre fram.
Det var precis som om jag på något sätt landade här en stund i yogans och meditationens värld som att det nästan var meningen att jag inte skulle hasta iväg på min mediala resa. Nu i efterhand så känns det faktiskt som att den här tiden av balansering i mitt liv var en nödvändighet för att komma vidare på den resa som jag inte ens visste om att jag var på väg mot för att i den här fasen fann jag otroligt mycket lugn och fokus i mitt liv.
Jag är helt säker på att universum själv ordnade det här sättet att jorda mig på. 💗
Vi stannar där för idag och så ses vi igen i del sju av min bakgrundshistoria.
Tills vidare så får ni fortsätta att läsa mina veckoläggningar för att se vad energierna har för vägledning till oss framöver.💗
Och som sagt. Har ni själv någon fråga kring chakran eller färger ni ofta får upp när ni blundar eller mediterar så hör gärna av er med frågor här på bloggen eller till min mail. 
Önskar ni mer personlig vägledning av energierna så är ni välkomna att skicka ett meddelande till min mailadress.
Min mailadress är:
annehlie.medium@gmail.com
 
Varma hälsningar Annehlie💗