veckans energier

Wow! Ett närmaste magiskt avslut på denna vecka. Händer en gång på miljonen. I am blown away!

Hej kära läsare och välkomna till helgen vecka 48 som präglas av mycket åsikter, många tankar som spricker lite här och där och en stor dos av attityd skulle jag nog vilja påstå. Nu lämnar vi något definitivt. Energierna har larmat en längre tid nu om att vi är på väg framåt och nu blir det alldeles tydligt att vi har fått fart på den lilla ekan ordentligt skulle jag vilja säga. Jag får också till mig att vi lämnar farhågorna och rädslorna som vi burit med oss vilket är ett måste att göra om vi ska ta oss framåt. Om det är så att du känner att du fortfarande stundvis fastnar i dessa tankemönster så försök då att lyssna på magkänslan och ta dig ur detta tankemönster så fort du kan.

Men spontant så känner jag en enorm trygghet i hur allt landar in här under helgen. Månen befinner sig i oxens tecken under fredagen och lördagen vilket bara osar trygghet och stabilitet och med de här tarotkortens energier inbakat i detta så känns allting som händer omkring dig just nu som tryggt och stabilt vad som än sker skulle jag nog vilja säga. Kontroll får jag till mig också. Det känns som att trots att den här veckan har varit ganska turbulent och omvälvande så landar liksom allting in här under helgen och jag får starkt in känslan av kontroll och auktoritet här i slutet av veckan. Jag skulle nog vilja säga att du tar kontroll över ditt liv här under helgen.

Under söndagen virvlar det till lite igen då månen går in i tvillingarnas tecken. Månen i tvillingarna står för lynnighet vilket kan vara lite oroväckande och det finns en risk här för att du är alldeles för flexibel och lättinfluerad. Att då i kombination med detta ha svärdspagen på samma ställe i läggningen kan ge smått oroväckande signaler. Det kommer meddelanden här och när månen befinner sig i tvillingarnas tecken så bör du försöka att bromsa dig lite och inte ta för förhastade beslut. Det är lite av tvillingarnas akilleshäl, att inte ha tålamod och tid att vänta. Allt sker blixtsnabbt och här och nu. Ibland blir det rätt och ibland blir det fel.

Otroligt många besked vi får här under veckanMen en sak som energierna ständigt återkommit till är fokus på det centrala kortet som är Empress. Allt som sker det sker med kärlek och det sker för att vi ska lära oss saker.  Dessutom har vi stavkungen som utgångskort så en sak ska vi vara säkra på och det är att även om vägen känns lite slingrig under denna vecka så sker det saker kring oss hela tiden och det finns i grund och botten inga tvivel på om vi gör rätt. Det är bara så ovant att göra saker på andra sätt än vi är vana vid att göra.

Det dolda kortet är åtta i svärd vilket är prestationskortet. Att ha prestationsångest är aldrig bra. Det gör dig mindre handlingskraftig, du tänker negativa saker om dig själv istället för positiva saker och när du befinner dig i den positionen så sker absolut ingenting. Så ta ett djupt andetag och ta dig ur den positionen genast. Ta dig ur stress och press situationen så kommer du att ha bättre kontroll över det som sker.

Som vanligt så drar jag ett budskapskort som dels är kopplat till det som hänt under veckan men framför allt till helgen och starten på den kommande veckan. Budskapen knyter ju alltid an till varandra och alla budskap som kommer har en mening. Och som vanligt så drar jag även ett kort för den som har någon fråga kring kärlek.

Det här är magiskt när det gäller buskapskortet. Tidigare i veckan så drog jag också ett kort och då kom exakt samma kort upp av 43 möjliga. Jag blandar alltid korten väl innan jag lägger ut de som en solfjäder och sen känner jag väldigt noga in med min intuition vilket kort som jag ska ta. Och så kommer exakt samma kort upp i samma vecka. Här får du ett sådant starkt budskap så det knappt är möjligt men änglarna vill verkligen bekräfta dig här att du har makten och du har förmågan att ta dig ur ogynnsamma situationer. Håll tungan rätt i munnen nu, fokus på linan och glöm inte att även små steg är steg framåt. Det är viktigare att sakta men säkert sträva mot mål än att hasta fram, ramla ner och börja om från början. Och glöm inte att det här kortet är magiskt. Verkligen magiskt!!!!! Det här kortets budskap bör du ha med som följeslagare lång tid framåt hälsar änglarna.

Kärlekskortet då.  Hade du någon fråga kring kärlek ja då är svaret på dina böner här. Det är inte dags ännu men glöm inte bort att den är värd att vänta på. Energierna väntar fortfarande på den gudomliga timingen och när den inträffar är det som om allt händer i en stor explosion. Du kommer att veta när det sker. Tro mig.

Härligt avslut på veckan. Nu får ni ha en superfin helg och så ses vi i energierna igen nästa vecka.

Namaste

Annehlie