Okategoriserade

Nyfiken på hur kontakt med andra sidan sker?

Regn och ruskväder igen. Hu då! Själv befinner jag mig fortfarande inomhus med hosta och snuva så i det här ruskvädret går jag inte ut. Det blir till att elda i spisen och ladda inför en ny spännande dag framför tv och v 75.

I min beskrivning “Om mig” här ovanför så har jag ju beskrivit mig själv som den kvinna jag är med många järn i elden och förutom de områden jag redan har berört i denna beskrivning så är jag dessutom v75 spelläggare i lagspelet tillsammans. Förr spelade jag varje vecka men numera spelar jag bara när det är jackpot omgångar. Jag fick 7 rätt förra veckan och 6 rätt innan dess. Känner ni för att hänga med där så hittar ni mig på atg.se. Under “tillsammans lag” går ni sedan in på “direkten nora” och väl där inne hittar ni mitt system “skattkistan”. Där finns även min mans olika system. Vi spelar i samarbete med vår atg butik direkten här i Nora. Det är oftast slutsålt eller nästan slutsålt under lördagen när spelstopp nalkas men alldeles nyss så fanns det 4-5 andelar kvar att köpa på just mitt system.

Men nu till något helt annat. Det mediala. Ni är säkert många där ute som undrar hur det här med kontakt med andra sidan går till. En del är nyfikna och en del är skeptiska. En del förblir skeptiska och en del blir mer nyfikna. Jag är som sagt just nu under utbildning och under kategorin “min bakgrundshistoria” kan ni följa min väg fram tills min utbildning startade för 1 år sedan. Jag kommer sedan mer ingående att beskriva min resa under min utbildningstid här ute. Men den får ni vänta på ett tag. Jag hoppas såklart att den historien kommer att göra fler nyfikna på att göra samma härliga resa som jag någon gång i livet.

Under den här utbildningstiden så krävs det TRÄNING TRÄNING OCH TRÄNING. Det har hänt massor inom och utanför mig under det här första utbildningsåret. Ni är många redan som testat på mina mediala gåvor under året som gått. Nu önskar jag att få kontakt med människor som jag inte känner alls eller inte särskilt bra. Jag är som sagt var förkyld just nu så det är inte läge att prata så mycket just nu men under vecka 49-51 kommer det att finnas 2 tider/vecka. En vardag (måndag, tisdag eller onsdag kväll) samt en fredag (dagtid). Vill just du vara den som är min träningsklient så kan du maila mig på

annehlie.medium@gmail.com

Har du någon vän eller någon annan i din bekantskapskrets som är intresserad så be personen maila mig. Jag behöver mycket träning. Fler träningstillfällen kommer också sen att finnas på andra sidan om året. Ni som redan bokat in er på privatsittningar och att jag kommer hem till er (you know who you are) så kommer det att ske på andra sidan om året nu på grund av denna pandemi som pågår just nu. Ni är ett gäng som står på tur så jag kommer att få jobba hårt på andra sidan året. Ha ha. 

Men som sagt. Nu i pandemitider så tar vi det över telefonen istället. Det går minst lika bra. Andevärlden arbetar minst lika bra genom telefontråden och tro mig. De vet exakt när det sker och de är minst lika förväntansfulla som jag som medium och ni som klienter är. För mig är det så i alla fall att de oftast knackar på redan innan mötet sker med sin iver och förväntansfullhet. Det som är viktigt för dig som klient att veta är att jag som medium inte kan styra vilken ande kontakt som kommer. Jag har vid några tillfällen varit med om besvikna klienter som sett fram emot att den som stod de allra närmast ska komma och så kommer det någon annan istället. Många av oss känner ju ganska många som gått över till andra sidan. Visst är det så att det oftast är så att det är de närmast anhöriga som står först i kön så att säga men väldigt ofta är det också så att någon annan i ens bekantskapskrets kommer istället. Mitt råd är att ha ett brett tänk när ande kontakten beskriver sig själv.

Hur går det till då? Det är många gånger känslosamma ögonblick och andevärlden har mycket humor så stunden innehåller både skratt och tårar. Ande kontakten beskriver sig själv och sitt liv under tiden då han eller hon levde. Allt för att du ska känna igen hen. Ande kontakten beskriver också gemensamma minnen samt din livssituation och slutligen sist men inte minst så ger de otroligt fin vägledning. Sedan är det upp till dig hur du förvaltar vägledningen.

Men som sagt, jag  är under utbildning och allt som jag lär mig nu sker genom träning med er kära vänner och det är också därför ALL medial vägledning genom just ande kontakter är GRATIS nu under min utbildningstid. Så passa på och prova på. Först till kvarn på de här 6 tiderna i December som jag alltså släpper nu.

Ha nu en jättefin lördag kväll allesammans.

Annehlie