veckans energier

Vi måste boostra energi nu. Bistrare tider på intåg.

Veckans energier vecka 47-helgen

Välkomna tillbaka till helgens energier som ser minst lika gåtfulla ut som resten av veckan har sett ut. Lite dramatiska så.

Om vi börjar med den astrologiska aspekten så går månen in i vattumannens tecken under fredagen. Vattumannen liknar skorpionen en hel del så vi kommer kanske inte att märka jättestor skillnad energimässigt men då skorpionen är mer drivande än vattumannen, hänvisar oftare till lagar och regler mer än vattumannen så skiljer de sig något där. Vattumannen tar gärna ett steg tillbaka och försöker se allting objektivt. Det som kommer att bli ett tydligt energibyte här är att vattumannen behöver mer tid på sig att landa in i nya känslor så ibland kan det kännas som en liten bromskloss. Vattumannen låter sig dock inte påverkas av andras känslor eller tyckande utan är väldigt trygg i sig själv och förlitar sig på sig själv.

Vad kan då det betyda energimässigt här inför helgen tänker du. Jo att här intar du en fortsatt kylig och egocentrisk placering men där du även visar upp din intelligens och din trygghet i dig själv vilket också tarotkorten bekräftar genom kejsarinnan och stavesset. Här växer du som individ både inuti och utåt sett. Du startar upp ditt nya mål och det känns verkligen som att det är någonting helt nytt som du kliver in i nu. Jag känner bara ett lugn och en trygghet här under fredagen och lördagen. 

Det är under söndagen som månen går in i fiskarnas tecken. Fiskarna är ett rörligt tecken men absolut inget drivande tecken så här kan problem uppstå när saker och ting börjar röra på sig. Det känns som att det kan bli lite rörigt för dig här under söndagen. Här byts också den lite mer kyliga fasaden ut mot den starkt känslomässiga fasaden så här blir du också mer sårbar. Det känns som att du kanske blir lite överraskad av energibytet här och då du inte är riktigt beredd så blir du starkt berörd av saker som händer omkring dig och sånt känns i hjärtat. Här finns det risk för att du kommer att grotta in dig i negativa känslor och negativa tankar om dig själv. Det känns som att du här kommer att ha väldigt lätt för att döma ut dig själv och plötsligt kanske tappa tron på dig själv.

Fokusera på det centrala kortet, att ta dig uppför uppförsbacken vad som än krävs av dig. Du kommer att känna dig stark och lycklig när du till sist når mål.

Utgångskortet är kung i svärd så här har vi både visdom och makt med oss på vägen och beslutsamhet och tids nog så kommer det att komma nya avtal med dig själv. Plocka fram svärdskungen i dig själv och förlita dig på ditt egna omdöme, ta fram viljan och intellektet inom dig och kämpa på mot alla odds.

Det gömda kortet är fem i mynt vilket står för fattiga tider och efter att ha läst energierna för denna vecka så kan man väl inte annat säga än att det varit ganska fattiga tider just denna vecka. Kämpa har ju varit ledordet precis hela veckan så jag har full förståelse för om ni är väldigt trötta här under söndagen. Jag hoppas verkligen att nästa vecka är lite snällare mot oss.

Som vanligt så drar jag ett budskapskort som dels är kopplat till det som hänt under veckan men framför allt till helgen och starten på den kommande veckan. Budskapen knyter ju alltid an till varandra och alla budskap som kommer har en mening.

Jag har även denna vecka dragit ett budskapskort till er som hade frågor gällande kärlek eller relationer av något slag.

Tidigare i veckan, när jag lade ett extra budskapskort, så fick jag upp förlåtelse och nu fick jag upp budskapskortet son. Energierna vill absolut att du ska veta att din son är under beskydd. Du behöver inte vara orolig. Det känns spontant här som att någon specifik läsare hos mig känner sig lite orolig för sin son. Du ska inte vara orolig. Barn behöver utforska världen och fallgropar tillhör det normala. Det är så vi lär oss på vägen. Så oavsett om din son är ett litet barn eller en vuxen ung man så bör du sluta att oroa dig för honom. Han är under beskydd.

Du som hade frågor kring kärlek eller relationer bör ta dig en funderare för här kommer ekonomi och karriär upp. Det verkar som att ekonomiska frågor är en stor faktor i ditt kärleksliv just nu. Det kan vara så att du är i en relation där ni är oense om ekonomin eller att ekonomin är en stor del av problemet i er relation just nu. Ta tjuren vid hornen och lös problemet i så fall. Ingenting blir bättre av att vandra runt i ovisshet. Det kan också vara så att du har ekonomiska bekymmer just nu som påverkar ditt liv så pass mycket att du varken har kraft eller energi att hitta kärleken just nu. Du måste lösa dina ekonomiska bekymmer först. I vilket fall som helst så verkar ekonomin vara ett bekymmer som sätter käppar i hjulet för dig just nu på något sätt. Du kommer inte runt problemet. Du måste lösa det för att komma vidare helt enkelt.

Oj,oj,oj ja hur ska man egentligen sammanfatta den här veckan. Jag skulle nog vilja påstå i alla fall att den absolut har som mål att lära oss saker om oss själva samt lära oss att hantera jobbiga tider lika bra som vi hanterar bra tider. Up and downs kommer oavsett om vi önskar eller inte och när vi kommer i en down period, om det så bara är för en dag, så är budskapet alltid att tänka positivt. Tänk alltid att “snart vänder det”.

Ha det fint. Vi ses nästa vecka i energiernas värld.

Namaste

Annehlie