Min bakgrundshistoria

Ni hänger väl på och läser om min spännande mediala resa. Här kommer del 5

Jag tror verkligen inte att det var en slump att jag hamnade just i Nora av alla orter eller att jag fick Lindesberg som min arbets ort. Jag hade verkligen ingen som helst anknytning till Nora eller Lindesberg men kärleken och att hans jobb flyttade åt det här hållet förde oss hit. Annars hade jag nog aldrig lämnat min före detta arbetsplats som jag verkligen älskade av hela mitt hjärta. Att arbeta med barn kändes som mitt kall.
Nu hade universum andra planer för mig så jag hamnade på en vårdcentral istället som i sin tur förde mig till BVC där jag arbetar än idag och som sagt….att jobba med barn är mitt kall.
Jag älskade mitt förra jobb men jag älskar mitt nuvarande jobb ännu mer.
                                               💗
Det var här jag träffade en förälder som arbetade som assistent åt Terry Evans. Han hade ju sin kursgård strax utanför Lindesberg. Hans elever behövde tränings aspiranter att träna sina färdigheter på och det var på så vis jag kom i kontakt med Terry första gången. Som träningsaspirant åt hans elever.
                                               💗
Jag var på oändligt många  storseanser, privata sittningar och psykometriseanser och det var sååååå spännande och givande. Efter att eleverna gjort sina examinationer på oss så bjöd Terry på fika och eleverna och Terry minglade runt med oss. Det var en väldigt minnesvärd period i mitt liv.
Terry stod alltid i dörren och välkomnade oss in i salen varje gång och jag glömmer aldrig den där gången när han tog min hand och höll den kvar i sin, tittade mig djupt in i ögonen och sen sa han “Du är som mig – medial ser jag”.
Jag tror att det var där min mediala resa fick en nystart. Jag började tänka i banor som att “Kanske jag skulle kunna bli som de….”
                                                💗
Jag tittade på några vår och sommarkurser som Terry hade men de var ganska dyra och jag tyckte inte att jag riktigt hade råd just då. Men jag köpte Terrys CD bergsmeditationen och började att meditera mer frekvent.
Grejen var bara den att jag inte riktigt var där ännu. På rätt plats i livet så att säga. Jag var inte riktigt redo ännu och det är något jag har förstått nu. Idag är jag väldigt tacksam för att allt blev som det blev för nu är jag mer redo än nånsin.
                                               💗
Idag kan jag skratta åt mig själv hur jag betedde mig under meditationen. Ha ha. Förlåt mig alla änglar och guider på andra sidan. Jag förstår att ni inte kontaktade mig just vid det tillfället. Jag kände mig helt enkelt inte bekväm med ande kontakten och när jag satt still och blundade och följde bergsmeditationens anvisningar så satt jag stel som en pinne och öppnade ögonen stup i kvarten och tänkte hela tiden på om någon ande fanns där och vem i så fall. Så klart ingen ande kontakt kom då. 😅
Till sist så fann jag i alla fall nån slags avslappning i bergsmeditationen och jag fann någon slags ande kontakt när jag befann mig där uppe på berget och bland molnen men jag var långt ifrån där jag skulle befinna mig i mig själv men jag kämpade tappert på och fann i alla fall ett slags lugn i mig själv som kändes bekvämt och skönt.
                                              💗
Det här stadiet varade under flera år och det utvecklade mig verkligen på ett positivt sätt inser jag idag. Jag kom till och med till en punkt när jag faktiskt anmälde mig till en medial kurs. En likadan kurs som den jag går idag, en två årig utbildning, fast den var hos Terry Evans. Jag drog dock tillbaka min anmälan. Mycket på grund av ekonomiska omständigheter men också mycket av att jag inte kände mig riktigt redo ännu. Jag kunde liksom inte tro på mig själv och att jag faktiskt hade just de mediala gåvor som jag hade. Jag behövde helt enkelt jobba lite mer med min personliga utveckling inser jag idag när jag står där jag står.
                                                       💗
Under åren som sedan gick så fortsatte jag dels att fortsätta gå hos Terry och hans elever men jag utvecklade också min egna mediala utveckling via stor dos av olika meditationer och genom att studera mycket medialt på egen hand. 
Det var i det här skedet som jag också började att praktisera mycket yoga. I yogan fann jag ett lugn som jag inte känt tidigare och det blev ett viktigt komplement till min övriga träning som jag lade stort fokus på vid den tidpunkten.
Via yogan kom jag också kontakt med de olika chakran vi har i kroppen, som olika livshjul som sitter längs ryggraden och styr vårt liv och vårt mående. Plötsligt fick jag mer förståelse för andevärlden via våra olika chakran och mer om våra chakran ska jag berätta om i nästa del på min mediala resa.
Hoppas ni hänger på och läser nästa del också.
Vill ni läsa mina tidigare delar så hittar ni de under  “min bakgrundshistoria”
Kram kram på er så länge
 
Hälsningar Annehlie 💗