veckans energier

Veckans energier vecka 47

Varmt välkomna till energierna för vecka 47. Här i starten på veckan så har vi fortsatt månen i skytten som ju är ett eldstecken och samtidigt ett väldigt positivt och optimistiskt stjärntecken. Skytten trivs när det händer lite äventyrliga saker i livet. Stiltje är inte riktigt skyttens tonart så att säga. Under tisdagen går dock månen in i stenbockens tecken och energierna blir då lite mer stilla och jordade. I vissa fall kan saker och ting som sker under stenbockens energier kännas lite mer kyliga. Här löser du saker och ting just för att de måste lösas på något sätt och du lägger inte ner några närmre känslomässiga aspekter i det. Här producerar du resultat istället för att grotta in dig i empati och känslomässiga hinder. Så skulle man väl lite kort kunna beskriva starten på vecka 47 rent astrologiskt sett.

Om vi sen tittar rent allmänt på veckoläggningen. Vad är det för vibbar jag får av den rent spontant utan att egentligen ha tittat på den närmare. Ja de blomstrande veckorna känns lite över nu även om veckan börjar med ett mynt ess vilket betyder en riktigt fin start på veckan. Vi går igenom den nya öppningen med optimism och positivitet i skyttens anda och vi har beskydd med oss säger energierna så även om världen inte riktigt ser ut som vi har tänkt oss på andra sidan öppningen så kommer den att ge oss det vi vill ha i slutänden. Men vi måste kämpa för att nå mål så att säga. Det finns mycket handling i veckoläggningen, stort behov av tålamod och en hel del inre strider inom oss själva. Så den här veckan ser inte direkt superlätt ut för oss att handskas med. 

Det är definitivt en ny start som sker här på något sätt och det vet vi ju att med alla nya starter så kommer det måndagsexemplar eller barnsjukdomar som man också brukar uttrycka sig och det är ju precis de som du måste jobba med nu för att jobba bort och för att finslipa och förbättra. Så alla negativa saker som sker har något positivt att säga dig. Det får du inte glömma bort. I det här fallet så kommer du att bli utsatt för mycket stress av olika slag och du kan känna dig sviken, åtsidosatt eller att ingen riktigt lyssnar på dig. Men det energierna vill säga här är att du måste vänta. Ta fram den tålmodiga styrkan och bara vänta. Låt tiden ha sin gång. Uthållighet är svaret här. Här ska vi verkligen vara glada att månen befinner sig i just stenbockens tecken för det gör det lättare för oss att acceptera den här stiltjeperioden.

Energierna utifrån är stressande. Det känns som att du under den här veckan kommer att vara pressad utifrån vilket ofrånkomligt kommer att utsätta dig för stress och press. Men samtidigt så ligger det här stresskortet ihop med två otroligt fina energikort som berättar att den här stressen som du känner just nu iallafall leder dig framåt till något positivt. För samtidigt som det finns stark stress med i bilden så ser jag balans och ett växande och det som du lägger energi på nu kommer i sinom tid att bära frukt. Var så säker på det. Det har varit turbulenta tider och efter det har vi haft några riktigt fina veckor så det är alls inte konstigt att energierna virvlar till lite så här emellanåt. Så sammantaget så ser energierna utifrån vackra och helande ut. 

Tittar vi på den inre energierna, alltså det som vi känner där djupt inom oss. Det som vi känner och säger till oss själva så kan det på ett enkel sätt sammanfattas så här ” Ha tålamod så ordnar sig det mesta. Det kommer strider som du måste ta men du vet också att du brinner djupt i ditt inre för det du jobbar med och det här nya som nu startas upp är värt att vänta på”.

Plötsligt kändes inte veckan så hemsk ändå som jag befarade vid första anblicken. det här blir nog en bra vecka trots allt. Vi får väl se.

Ha en underbar start på vecka 47 allesammans. Själv får jag vänta och se om det kan tänkas bli någon operation nästa vecka eller när den ska tänkas bli. Så stort tålamod, ja det lär jag nog bli varse om att jag lär ha.

 

Namaste

Annehlie