Nymåneläggningar

Nymåneläggning i skorpionen 15 November

Hej och välkommen till nymåneläggningen i skorpionen som infaller söndagen den 15 november och pågår fram till 14 December. Energierna har ju hintat mycket om förändringstider nu sen en tid tillbaka och förändring har ju litegrand varit ledordet här nu en tid och här kommer svaret. Vi har en nymåne OCH dessutom en super måne i skorpionen som alltså infaller tidig söndag morgon. Det blir nu alldeles tydligt att det kommer att göras plats för det nya genom att städa bort det gamla. Skorpionens energier hjälper oss med detta. Nu gör vi mål till handlingar och vi kliver ut i det okända och vi väljer att göra det istället för att stanna kvar på grund av rädsla och osäkerhet. För skorpionen finns inget mellanting. Att göra lite är inte skorpionens sätt att hantera saker på. Nej här kliver vi in med all vår energi och vi ger verkligen allt eller inget.

Vad har då orakelkorten för nymåneläggningen att säga oss. Vad ska vi tänka på den här nymåneperioden. Jo att nu är det verkligen viktigt att vi ska tro på det omöjliga. Orakelkortet visar en blå måne. En blå måne infaller när vi har två fullmånar under samma månad vilket inte inträffar särskilt ofta men alldeles nyss hände det. En blå måne hade vi den 30 oktober så det var ganska nyligen. Det energierna vill skicka med oss här är att de vill förstärka budskapet att det nu är dags för någon slags frigörelse och NU är det verkligen tid för att tro på det som vi kanske tidigare trodde var omöjligt. Det är som att dörren står ännu lite mer på glänt nu.

Det andra budskapskortet är just nymånen. Alltså det som precis nu infaller här under söndag morgon. Nymåneperioden står för ny uppstart så här är det verkligen en perfekt tid för att använda dig av nymånens energier för att uppnå dina mål och om du redan uppnått mål kanske sätta nya mål. NU är perfekt tid för att börja på någonting nytt. Så våga kasta dig ut i det okända och känn dig orädd skulle jag vilja säga. Sätt dig ner och tänk efter vilka mål du haft under det senaste året exempelvis. På vilket sätt har du kommit vidare i måluppfyllelsen? Om du inte har kommit vidare, varför då? Hur ser fortsättningen ut. Är det samma mål som tidigare och bör du i så fall sätta upp delmål? Eller är det nya mål som du ska sätta nu? Saker kan ju också ändras på vägen och gamla mål kan bli nya mål. Fundera ett tag över vad som gäller för just dig.

Det tredje budskapskortet är Gibbous moon, det vill säga “nästan fullmåne”. Nästa fullmåne har vi 30 november så dagarna innan där så vill energierna berätta för dig att du är väldigt nära att nå ditt mål nu. Spontant så känns det som att energierna vill förmedla att du kommer att se förändringarna mer tydligt i slutet av november och det energierna vill förmedla här är att du har all anledning att känna dig hoppfull här.

Vilken härlig och fin nymåneperiod vi har framför oss nu känner jag. Jag känner spontant stark tro och starkt hopp inför denna nymåneperiod. Och som jag tidigare sagt, läs gärna igenom förra nymåneläggningen för att se en röd tråd. Här hittar ni den. 

https://medialtstjarnljus.blogbiz.se/wp-admin/post.php?post=36&action=edit

Ha en underbar söndag nu så ses vi i morgon igen då energierna för vecka 47 kommer ut här på bloggen.

Namaste

Annehlie