veckans energier

Veckans energier- helgen v.46

Hej och välkommen in i en spännande slut vecka 46.Här får jag verkligen till mig mer turbulenta energier. Inte turbulenta på fel sätt utan snarare så att energierna sätter igång vårt medvetande och våra sinnen på ett lite omtumlande sätt.

Vi kommer under söndagen också att gå in i en ny nymåne period. Nymåne läggningen kommer att komma ut under söndagen. Personligen så brukar jag själv alltid gå tillbaka till den gamla nymåneläggningen för att se vilka budskap vi fick där för de nya budskapen bygger alltid på de gamla. Den förra nymåneläggningen hade vi den 15 oktober och den befann sig i vågens tecken. Denna läggning finner ni här https://medialtstjarnljus.blogbiz.se/2020/05/09/nymane-i-vagen-15-oktober/#comment-4

Men som sagt, nymåneläggningen för kommande period kommer ut på söndag. Men vad säger då helgens energier för övrigt.

Tittar vi astrologiskt så har vi två energi byten under helgen förutom  nymåne perioden som infaller under söndagen så bara det talar ju för en händelserik helg energimässigt. Månen befinner sig kvar i vågen under halva fredagen för att under eftermiddagen gå in i skorpionens tecken och där kommer vi även att ha nymånen sen. Söndag eftermiddag går månen in i skyttens tecken. Vad berättar då energierna om detta.

Jo att här under fredagen intar månen en position som mäktig och stark så om jag bara ska gissa här nu i nuläget så kommer även nymåneläggningen att inta en stark position på sin väg framåt eftersom den kommer att ske när månen är i just skorpionens tecken. Här känns det som att du kommer att vara mer redo att ta dig an det mörka och svåra och reda ut saker och ting istället för att gå omvägar kring problemet. Du tar ett djupt andetag och du djup dyker i de mörkaste vatten för att hitta ditt innersta JAG och den egentliga sanningen om dig själv helt enkelt. Det kommer självklart att kännas lite läskigt, framför allt för er som normalt sett inte är de personligheter som brukar djup dyka i er själva men här känns det nästan som att energierna tvingar er att göra det för att komma framåt på vägen. 

Under söndag eftermiddag går månen sen in i en mer glad och optimistisk fas men ändå med styrka och framåtanda i bagaget. Så se till att ta er igenom denna lite omtumlande helg så kommer säkert skyttens optimism att se till att vecka 47 ser fin ut. I alla fall början av veckan skulle jag gissa.

Vad säger energierna mer då. Ja som sagt var så kommer nog den här djupdykningen att skapa en del stress hos oss. Det visar inte bara astrologins placeringar utan även energiernas vägledning i tarotkorten. Men energierna bekräftar även att dina handlingar är målmedvetna och du har kraften och energin att forma mål till realistiska handlingar. Stå kvar på din plats, stå kvar vid ditt mål och följ den väg som du påbörjat så blir det här bra. Det vill energierna förmedla. Gör inga snabba nya vägval eller så även om det ibland känns som om du är i en stiltje period och ingenting positivt händer omkring dig. Ha tålamod. Krama om den position du befinner dig i just nu och känn trygghet i allt som händer omkring dig. Släpp taget och låt dig följa med i händelsernas utveckling. Tids nog så kommer det fler svar. Men det sista kortet i läggningen som i just den här tarotkortleken heter “politik” så betyder det att du faktiskt gör en stor förändring här och det är verkligen DU som gör förändringen. Det är en jättestor förändring och det är ett mycket viktigt beslut du tar. Men det känns som att här är du mogen att ta beslutet. Beslutet kommer att ge dig självständighet och ett nytt frihetstänk oavsett vad denna energiläggning handlar om för just dig. Det vet egentligen bara du. För att få mer information om vad detta betyder för just dig så behöver man lägga en personlig läggning på just din fråga. Ni är varmt välkomna att höra av er till min mail annehlie.medium@gmail.com om ni är intresserade av detta. Just nu är tiderna lite begränsade på grund av flera anledningar men ni är varmt välkomna att höra av er så kan vi se hur och när vi kan ordna en tid i så fall.

Minns ni det centrala kortets meddelande? Känn stillhet och trygghet inom dig själv. Oerhört viktigt denna vecka för att utgångskortet vittnar om en intensitet utan dess like. Här händer det grejer. Det är då ett som är säkert. Det här kortet liknar nästan en tonårings energi. Här flyger vi fram till synes okontrollerbart med ledorden “det ordnar sig”. Här tar saker och ting fart och energierna byts snabbt från det ena till det andra och allt sker i takt med vindens fart skulle jag vilja påstå. Men det känns positivt och det är huvudsaken.

Det gömda kortet berättar för oss att allt finns gömt i stjärnorna. Vi behöver bara titta upp på den stjärnklara himlen så vet vi att vi är på rätt väg. Fortsätt, fortsätt, fortsätt. Du är på rätt väg det är du.

Här har jag frågat efter två budskap för denna vecka med hjälp av orakel korten. Det första budskapet är för alla. Det andra budskapet är främst för er där det mål ni jobbar mot har med kärlek eller relation att göra.

Det som det första orakel kortet vill säga  är återigen att vi måste ha tålamod men svaret på din önskan kommer att komma nu under vintermånaderna. Det betyder inte att det är det svar du önskar kanske, även om jag måste säga att de flesta vibbar som universum bjuder oss här är mycket positiva så jag skulle nog nästan våga sticka ut hakan och säga  “Dröm stort”. Hur som helst så kommer du att få dina slutgiltiga svar på just din fråga här under vintermånaderna. Och som du vet så har ju inte vintern ens börjat ännu men det är inte långt kvar till våren. Så ha tillit!

Orakelkortets svar på om din fråga eller ditt mål har med en kärleksrelation eller någon annan relation att göra. Alltså en relationsbaserad fråga. Frågan gäller någon mer än bara dig. Ja då har orakelkortet ett tydligt budskap. ” Ditt kärleksliv kommer att vara fördelaktigt om du förlåter dina föräldrar. 

Oh vilket starkt budskap. Vår relation till våra föräldrar har mer betydelse än vad vi tror. Det har jag också börjat att förstå efter att ha jobbat en hel del med min personliga utveckling för att utvecklas medialt. Jag blev förvånad över att komma till insikt över hur stor grad och påverkan min relation till mina föräldrar egentligen har. Jag skulle vilja be er att fundera ett slag på just din relation till just dina föräldrar. Vilka egenskaper har du ärvt av de, de bra och de dåliga för du har självklart ärvt både bra och dåliga egenskaper från bägge föräldrarna. Vilka åsikter och värderingar har inplanterats i just dig ? Försök sedan att tänka att dina föräldrar också blivit påverkad på samma sätt av sina föräldrar.

Du har säkert gjort många fel i livet som du nu jobbar vidare med att förändra hos dig själv. Är det möjligt att förlåta dina föräldrar oavsett hur ni sen går vidare i livet men att släppa ilska och hat och en gång för alla förlåta och sen finna sin egen väg i förlåtelsens namn så att säga. Fundera ett slag på detta för som sagt. Din relation till dina föräldrar påverkar dig och dina relationer till andra människor oerhört mycket mer än du tror. Starkt budskap till er alla som har en relationsbaserad fråga.

Ha nu en fin helg så ses vi på söndag i nymåneläggningen och på måndag för en ny vecka i vägledningens namn.

Namaste

Annehlie