veckans energier

veckans energier v 46 – mittveckan

Hej och välkommen tillbaka. Ja starten på vecka 46 har då sannerligen gett skäl för sitt namn med sin vägledning i korten. I alla fall för min egen del. Stora förändringar är verkligen på gång här både när det gäller det ena och det andra känns det som och modig och stark det behöver jag vara över lag just nu känns det som.

Min planerade operation blev inställd nu också, i sista stund skulle jag vilja påstå. Jag fick ett telefonsamtal sent i går eftermiddag att operations personalen var sjuk och då blev det såklart ingen operation vilket är fullt förståeligt men ack så surt. För er som inte vet om det så har jag fått en godartad cysta på öronspottkörteln och nu har den växt till sig (vilket är helt naturligt att de här godartade cystorna gör) men saken är den att detta har medfött problem för mig. Den har växt närmre örat och själv så tror jag att den påverkar örat på något sätt för flera gånger så är det som att någon nerv klämts åt och då har jag plötsligt fått lock för örat och blivit yr. Så självklart vill jag ha bort den så fort som möjligt. Jag är en kontroll människa och att nu månen gått in i jungfruns tecken gör det inte mindre svårt att hantera den här pressen och stressen som den uppskjutande operationen påverkar mig och mitt mående. Men jag är stark och envis i botten så jag reser mig nog upp från den smällen med ska ni se. Tur att jag har så mycket positivt omkring mig för övrigt. Jag håller på med mycket olika små hemliga projekt som jag tänker berätta mer om sen när allt landat in ordentligt. Jag har även andra privata saker att se fram emot på andra sidan om året så jag tänker försöka att sikta in mig på att lägga positiv energi på dessa saker istället för att stressa upp mig för de negativa saker som händer inuti och omkring mig just nu.

Nu till mitt veckan.

Del av onsdagen ligger månen kvar i jungfruns tecken men under eftermiddagen så går månen in i vågens tecken och då infinner sig mer harmoni och god balansering. Detta medför självklart en bättre balans inom oss än tidigare när vi hade månen i Lejonet och jungfrun  men vi är också mycket beroende av andra människor här. Att få lufta våra tankar och ideer med någon som vi känner oss trygg hos.

Det centrala kortet står för stillhet och trygghet i dig själv. Att känna lugnet inom dig och att bibehålla känslan av att du är på rätt väg. Alla röster omkring dig som försöker mata in i dig att du gör fel eller att du borde göra saker annorlunda eller att du borde tänka annorlunda, de kommer inte från dig själv. De kommer från andras tankar och känslor och de ska du inte bry dig om. Det är din magkänsla som räknas, inte någon annans.

Här i mitt veckans energier blir det ännu mer tydligt att dina drömmar står i fokus. Många gånger så är det så att energierna brukar varna oss lite för att inte ha för stora drömmar eller råder oss att ha mer realistiska drömmar. Men i den här veckan så får jag verkligen vibbar av att “våga drömma stort”. Drömkortet ligger tillsammans med lyckohjulet som alltid är positivt så den här förändringen som är på väg här är sannerligen stor och positiv. Fundera ett slag på vilken förändringsfas just du befinner dig i just nu. Det kan gälla ditt arbete, det kan gälla en kärleksrelation eller någon annan relation, det kan gälla din hälsa eller något helt annat. Du vet säkert vad just DU kämpar lite extra med eller för just nu.

Ja men det var väl jättefina budskap vi fick här i mitt veckan. Vi ses i energiernas värld på fredag igen så får vi se vad helgen har att bjuda på.

Namaste

Annehlie