veckans energier

Veckans energier vecka 46

Hej och varmt välkomna till veckans energier för vecka 46. Det är ju väldigt fina veckor som vi lämnat bakom oss även om de också lär oss en hel del om oss själva. Den här veckan ser spontant ut som att den kommer att testa oss lite. Hur mycket har vi egentligen lärt oss om oss själva och vad behöver vi utveckla mer. Jag får en stark känsla av att stora förändringar är på intåg och om vi inte redan märkt det så kommer det att bli mer märkbart nu att vi inte får någonting gratis här i livet. Vi måste jobba för våra framgångar oavsett vilka mål vi har. Stora som små mål.

Jag följer en tjej på youtube vilket jag har gjort under en längre tid. Det är också genom henne som jag har lärt mig att lägga den här läggningen. Det finns otroligt många läggningar och det är inte den här läggningen som tilltalar mig när jag lägger personliga läggningar. Då använder jag mig av en annan läggning men just för de här allmänna energierna så är just den här läggningen otroligt talrik. Åtminstone för mig. Jag får till mig så mycket av den och den fungerar dessutom mycket bra att kombinera astrologiskt sett så det passar också mig mycket bra.

Idag läste jag om den här tjejens historia bakåt i tiden vilket påminner en hel del om min förutom att hon var ung, bara 23 år när tarotkorten kom in i hennes liv och efter sju år så exploderade hennes medialitet när hon plötsligt en dag började helhjärtat att lita på sin mediala sida och enbart tolka korten intuitivt. Det intuitiva är även min grund och där har jag utvecklat mig massor under åren som gått men ibland sviker tron mig. Så idag tog jag till mig av det jag läste på hennes sida. Att tro på sig själv helhjärtat är otroligt viktigt i allt vi vill, önskar och kan. Jag kan tillägga att den tjejen idag jobbar 100% med det mediala i sitt egna företag. Jag beundrar alla människor som verkligen lever sin dröm och jag hoppas såklart även själv att en dag få leva min dröm.

Nu till veckans läggning. Vad ser jag. Ja som sagt jag ser stora förändringar på ingång. De kommer med dunder och brak vare sig vi vill det eller inte. Men det kommer samtidigt mycket kärlek utav det i slutänden. Det här är någonting som vi delvis väntat på men även väntade saker kan kännas skrämmande och det är lite så det känns här. Ett avslut kommer och en ny början ser sitt ljus. Det kommer starka råd på vägen här. Att våga gå din egen väg och att se alla vackra och fina ledtrådar på vägen. Det är dags för din utveckling nu, din tid. På något sätt kommer helt klart tillgångar till dig på något sätt och det enda du behöver göra är att vara den du är. Gör dig inte till för andra, spela inget spel som du inte är beredd att lägga dina egna värderingar i. Bara var den du är och gå din egen väg framåt med bestämda steg och med en avslappnande attityd. Det finns ingenting som är bråttom. Var sak har sin tid. Det är när du finner lugnet som du kommer som längt på vägen. Glöm inte det. Allt landar i lugnet.

Det finns ett till viktigt råd. Var modig! Det är inte alltid lätt att finna mod. Framför allt inte om du känner dig ensam i sina tankar och vad du tycker eller om människor omkring dig vill bestämma vad du ska tycka, tänka eller handla på. Men det är då som det är som viktigast att finna modet att vara den där lilla överlevaren, den där lilla maskrosen som överlever mot alla odds. Den där som verkligen inte gör som andra säger. Säg istället “jag går min egen väg”. Det är det som är den sanna styrkan. Att vara stark när man känner sig som minst. Att vara stark i sig själv. De här två råden är enormt viktiga för oss att tänka på här under veckan men jag skulle nog säga att det mest präglar början av veckan. Det känns extremt viktigt att stärka oss själva här så vi inte fastnar i någon annans nät. Utgå alltid ifrån dig själv och vad du önskar.

Astrologiskt sett då här i starten av veckan. Ja det är faktiskt så att månen ligger kvar i Lejonets tecken fram till måndag eftermiddag och Lejonets energier står för framgång, styrka och envishet. Under måndag eftermiddag går månen in i jungfruns energier och vi skiftar energier från det envisa och handlingskraftiga tecknet Lejonet till det mer praktiska och konkreta tecknet jungfrun. Det som även blir tydligt här är att vi går från en fast fas i livet till en mer förändelig fas i livet och det blir väldigt tydligt att det dyker upp hinder och begränsningar som inte alltid är så lätta för månen i jungfrun att lösa då hon är mycket noggrann av sig. Det blir också här som vår utmaning kanske blir som störst då den här veckan kommer att bli en sann lärdom för många av oss.

Jag vet att jag brukar presentera mittveckan här också men jag tror att jag gör så att jag iallafall den här veckan delar upp veckan på tre gånger och presenterar mittveckan på onsdag. Istället så skulle jag vilja lägga lite energi på att berätta vilka energier som kommer utifrån och vilka energier du har inneboende inom dig.

Som jag redan sagt så är det ju verkligen förändringstider på gång denna vecka och nu kommer det många möjligheter till dig från alla håll och kanter och det här är din chans att utveckla dig själv oavsett vilket dilemma du har att lösa. Ta nu tag i allt du vill göra för den tiden är verkligen nu. Var inte rädd för förändringen. Din tid är här och den är nu! Och det är positiva förändringar även om scenariet kan kännas skrämmande. Jag får också till mig att det är dessa hjärnspöken som kommer att bombardera dig med känslor och tankar som att “tänk om du gör fel”. Det är bara dina egna hjärnspöken. Besegra de. Lyssna inte på de. Lyssna på ditt inre jag istället. Du duger precis som du är och allting är i sin ordning så lägg den där prestationsångesten åt sidan och fokusera på dig själv och vad du själv tycker istället.

Inom dig så vet du att du är modig och du är stark. Du har en dröm och bara du vet vilken den drömmen är. Stå fast vid den drömmen så kommer du att gå starkare i din målmedvetenhet. Du har förmågan att forma dina mål till realistiska handlingar.

Ha nu en fin start på vecka 46 så ses vi igen i mitten av veckan.

Lämna gärna en liten kommentar så jag vet att ni besökt min blogg.

Namaste

Annehlie