Min bakgrundshistoria

Min bakgrundshistoria från barn till ett snart certifierat medium. Del 3

Under de här åren som gick träffade jag en ny fantastisk vän också. Ja sanningen är den att vi började som brev vänner och det var säkert så att även universum spelade en stor roll där. Att just vi träffades. Camilla hade släkt i min stad och hennes hemstad är Västerås, inte alltför lång väg från Avesta  så det blev en naturlig koppling mellan oss direkt. Vi utvecklade en fin, varm och innerlig vänskap utan att ha en aning om att vi bägge två är väldigt mediala. Vi träffades ofta under barndom och nedre tonårsperioden men sedan tappade vi tyvärr kontakten för att återigen hitta tillbakatill varandra under min sjuksköterskeutbildning som jag gick i just Västerås. Under min utbildning träffade jag nämligen ytterligare en ny vän och jag är helt säker på att hon skickades i min väg för att länka samman mig och Camilla igen. Det visade sig nämligen att hennes bästa vän var just Camilla. Ylva och jag klickade från första stund och vår triologi vänskap består än idag. Vi blev väldigt tighta.💗
Det var nog egentligen där, vid typ 28 års ålder som jag liksom upptäckte det mediala på nytt igen och jag tror nog att Camilla spelade en ganska stor roll för mig där. Änglarna hade lett in mig på rätt väg igen. Camilla är väldigt medial och hon har berättat otaliga historier för mig om sin medialitet och sina upplevelser. En gång när jag var hemma hos henne kände jag hur något plötsligt hoppade upp i soffan bredvid mig. Camilla sa “Det är en katt. Den kommer från andevärlden och brukar komma ibland och sen hoppar den ut genom balkongen.💗
En gång räddade hon bildligt talat mitt liv tror jag. Jag var hemma hos henne och skulle åka hem. Vi hade varit ut på kvällen innan. Vi satt vid hennes köksbord och drack en kopp kaffe då jag reser mig upp och säger att jag måste åka hem. Hon blir då väldigt envis med att jag ska ta en kopp till. Nej tack säger jag, det är bra. Men hon ger sig inte och jag känner instinktivt att hon försöker uppehålla mig på ett envist sätt som inte var riktigt likt henne. Det var som att någon sa till mig “gör nu som hon säger”. Jag tog en kaffe till och sen sa jag. “nu måste jag åka” Okey sa hon.
När jag nästan var hemma och kom till en lång bro så stod där en polis och vinkade in oss bilister på en alternativ väg in till vänster. Något hade hänt på bron. Jag fick en kall känsla inom mig och jag fattade redan då att något hemskt hänt och att om Camilla inte hindrat mig från att åka så hade jag befunnit mig på bron när olyckan skedde.
I tidningen sen kunde jag läsa att det hänt en rejäl krock på bron, det fanns döda eller skadade personer (jag minns inte riktigt) och olyckan hade hänt precis innan jag kom.
Tack Camilla min vän. Du räddade kanske mitt liv där.💗
Under den här perioden så upptäckte vi även mediumet Nikolina som bodde i Västerås. Vi tre gick tillsammans dit vid flera olika tillfällen. Hon var otroligt go och rar och väldigt duktig. Hon lade framtiden i tarotkort precis som jag gör och det hände alltid otroliga saker som stämde in både på mig och mina vänner. Hon var fantastisk. Det var så jag upptäckte tarotkorten för första gången. Intresset väcktes men det blev inte mer än så. En av mina vänner fick fantastisk information som nog ingen av oss ens trodde var möjligt att den skulle besannas men som genom ett mirakel besannades på exakt det sätt hon beskrev.  Jag minns att att jag tänkte att det var helt sjukt. Hur sjutton kunde hon veta det tänkte jag!!!!💗
Jag fortsatte att gå till henne. Vissa gånger tillsammans med mina vänner, ibland ensam. Vid ett tillfälle så tog jag med mig min mamma dit och hon fick också en helt fantastisk läggning.
Min pappa försvann från jordelivet när jag var 30 år gammal. Det var en stor sorg. Mitt i min tuffa utbildning, nyskild och ensamstående med två barn. Jag inser nu hur mycket beskydd och hjälp från andevärlden jag verkligen hade och mamma säger än idag att hon inte fattar hur jag ens orkade att ta mig igenom denna tuffa utbildning, med toppresultat dessutom, och med allt det tuffa jag hade med mig i bagaget bakåt i tiden. Dessutom hände lite andra tuffa saker i tillägg på det i livet framledes som jag nu förstår bara var ytterligare till för att stärka mig och för att få mig att förstå att jag verkligen klarar allt här i livet oavsett hur tungt det känns för stunden.💗 
Det började hända mystiska saker hemma hos min mamma. Hon träffade en ny man efter några år och de blev särbo men han bor mest hemma hos henne än idag.  Jag är otroligt tacksam över att denna man finns för min mor och han är ett stort stöd i livet. Han hade intagit pappas plats i sängen och sängen var kvar ända sedan jag var liten. Det började med att någon/något började att massera mammas fötter. Hon blev inte rädd. Tyckte att det kändes skönt då hon hade besvär med fötterna. Sen började något att hoppa upp i sängen. Det kändes som en katt sa hon. Den lade sig tätt intill henne i sängen.
Dragspelet började spela av sig självt i rummet intill kvällstid och det hände vid några tillfällen att hennes nya man blev ordentligt knuffad i sin säng. Knuffen var så tydlig och burdus att han vid flera tillfällen som flög mot min mammas sängsida.💗
Vid det här tillfället, under just denna period så var jag till Nikolina igen. Jag satt framför henne i hennes lilla rum på ena sidan av ett bord. Hon hade tänt ett ljus och började att blanda korten som hon alltid gjorde. Denna gång mumlade hon saker och såg lite bekymrad ut och hon blandade om korten om och om igen. Till sist lade hon ner tarotkortleken på bordet och sa “Jag ger upp. Det här brukar inte hända och det är inte det här jag brukar syssla med men du har besök från andra sidan och han är väldigt envis”. Det var pappa som kom. Pappa var upprörd över att en annan man låg i hans säng. Han bad mig att hälsa mannen att lämna hans säng helt enkelt.
Nikolina rådde mig att be min mamma och hennes nya vän att byta plats eller helst byta säng. Jag åkte raka vägen hem till mamma och berättade och tillsammans så bestämde vi att hon skulle prova att byta säng. Min man (som jag lever ihop med än idag) och jag hade precis flyttat ihop så vi hade en säng ute i förrådet som tillhört min man och den fick mamma ta. Den gamla sängen tog hon till stugan. Som genom ett trollslag så försvann alla konstiga händelser plötsligt. Inga knuffar och inget spelande på dragspelet längre. Fortfarande får hon fotmassage emellanåt vilket även jag har börjat att få det senaste året. Jag förstår att hon tycker det är skönt.💗
Pappa har kommit till mig många fler gånger efter det och han har även bekräftat att han verkligen inte har något emot att mamma skaffat ny man. Han säger till och med att det är han som skickat mannen i hennes väg för att göra hennes väg lite lättare. Han ville bara inte att han skulle ligga i hans säng som han legat i under alla dessa år. Jag har fått det bekräftat från flera olika håll, alltså från olika medium så jag känner mig väldigt säker på hans budskap där.💗
Jag tror vi stannar där för idag. Nästa del innehåller en hel del spännande saker som jag upplevt under kommande period på min mediala väg.
Ha en fin fortsatt vecka allesammans och tag hand om varandra nu 💗
Annehlie💗