Okategoriserade

Ibland behöver man vägleda sig själv

Idag valde jag att ge personlig vägledning till mig själv via orakelkorten. Jag har känt mig hopplöst nedstämd en tid och har inte riktigt kunnat sätta fingret på vad det kan bero på. Jag har känt mig oerhört trött och symtom som påminner om de symtom jag hade när jag fick diagnosen hypertyreos vid den här tiden förra året har ett starkt igenkännande tecken vilket så klart gör mig orolig. Men provsvar som ganska nyligen är tagna visar ok så det borde inte vara något med det.

Jag ska strax operera bort en godartad cysta på min öronspottkörtel vilket jag också såklart gått och oroat mig för litegrand. Beror symtomen på det eller varför mår jag som jag mår just nu??? Det känns i alla fall otroligt jobbigt att hela tiden känna sig trött och deppig, ha svårt att sova och yrsel och hjärtklappning som har återkommit.

Och så denna Covid. Jag är så förbaskat trött på den nu men det är vi ju allihopa och här gäller det ju bara att hålla i och hålla ut men som sjukvårdspersonal så blir det extra kännbart och extra oroligt såklart. Saker och ting började sakta men säkert att lättas upp och nu stramas det åt mer än nånsin igen på alla håll och kanter. Hur länge ska vi som arbetar i sjukvården orka med dessa kast, dessa uppoffringar. Ja det kanske inte är så konstigt om vi känner oss lite trötta och deppiga.

Hur som helst så vet jag ju vad attraktionslagen säger. Det jag ger ut det får jag tillbaka. Så jag vet mycket väl att jag måste återfå glädjen och gnistan i mitt liv. Positiviteten och inspirationen.  Att fortsätta deppa, att fortsätta känna ilska och sorg i hjärtat, att fortsätta med att sluta leva det hjälper ingenting. Då gräver man sin egen grav. Svaret är ALLTID att lyfta sig själv ur svackan och det gör man med positivitet och glädje i livet. Jag har så otroligt mycket att glädjas åt i mitt liv men just nu så är det som att jag bara inte orkar tänka så. Det går bara inte liksom.

Så ikväll vägledde jag mig själv med tre budskapskort och jag fick tre tydliga svar.

Kosten -min dotter – testa enkla lösningar

Första kortet handlar om kosten. Jag förstod direkt vad änglarna menade och jag vet ju det själv också att när jag har ett bra kosttänk där jag har nyttiga och energirika kostintag som inte består av en massa skit så då blir jag piggare, ser piggare ut och framför allt blir jag också otroligt kreativ då. När jag äter kost riktigt så blir jag också träningssugen och det har jag alltid sagt att kost och träning går hand i hand. Jag har tänkt på kostförändringar mycket den senaste tiden men som sagt mest bara tänkt. Så det blir det första dilemmat att ta tag i nu. Tack tack änglarna för denna  spark i baken.

Min dotter. Jag har känt mig lite orolig av olika anledningar som har med min dotter att göra så det budskapet förstår jag också precis men änglarna säger nu att jag ska släppa detta. Min dotter mår bra och nu ska jag satsa på att själv må bra också. Men så är ju livet. Mår inte våra barn bra så mår inte heller vi själva bra.

Sista kortet är ett tydligt budskap. Jag måste sluta upp med att försöka ha 100 % kontroll över allting. Jag måste lära mig att saker och ting tar tid och jag måste ha tålamod. När jag sakta men säkert flyter med i flowet okontrollerat då kommer också dörrarna som just nu bara står på glänt att öppna sig. Det är lite av mina  egna hjärnspöken. Att alltid ha kontroll över allting. Jag ska försöka att släppa det nu.

Tack änglarna för ert fina personliga budskap till mig idag. Ni andra där ute får ha en fin kväll allesammans.

Namaste

Annehlie