veckans energier

Veckans energier vecka 45

Hej alla fina bloggläsare. Här kommer tolkningen av energierna för vecka 45. Vi har nu lagt en fartfylld vecka bakom oss med up and downs så att säga och avslutningsvis en lite lugnare helg i oxens trygga tecken där månen trivs som bäst. För min egen del så har denna vecka som varit verkligen stämt in fullt ut på mig trots allmänna energier. Man skulle nästan kunna tro att förra veckans energier var lagda på mig men det var de alltså inte. Däremot så lade jag efteråt parallellt en energiläggning på just mig personligen och den stämde bra in med den allmänna läggningen fast ännu mer svajig. Jag är en person med starkt kontrollbehov och när jag tappar kontrollen så svajar det mesta. Ha ha. Så denna vecka med byte av blogg och allt som hör till detta lilla dilemma innan man landat in ordentligt här har känts väldigt turbulent men samtidigt väldigt spännande. Jag håller på att lära mig den nya bloggsidan så ni får ha lite överseende med utseendet på bloggen tills jag lärt mig allt och tills den ser ut som jag vill ha den. Tack för det!

Men nu till veckans energier som fortsätter i lite samma anda som veckorna innan skulle jag vilja påstå. Kommunikation, driv och känslomässiga förändringar står på agendan. I början av veckan här så går månen in i tvillingarnas tecken och vi blir då starkt kommunicerbara. Det krävs kommunikation av oss här för att komma vidare. Vi har två ess med oss i starten av veckan vilket verkligen berättar om att det här som sker just nu är en ny början på något.  Essen tillsammans berättar om att det som sker nu sker med kraftfulla energier och det är otroliga elds krafter som nu för oss framåt här och det är verkligen början på en ny och stabil grund som vi bygger här. Det kommer också tydligt att märkas här i början av veckan att månen ligger i kommunikationens tecken, det vill säga tvillingarnas tecken. Här berättar även energierna att vi litar starkt på vår inre magkänsla och den kommer att ta oss långt på vår väg framåt. När vi har den trygga intuitionen med oss på vägen så kommer vi även att se resultat av att allting landar in väldigt tryggt och fint då det är vi själva som styr skutan istället för att vi väljer att förlita oss på vad andra säger och tycker. Mycket fin start på veckan. Översteprästinnan styrs dessutom av månen vilket bara bekräftar att vår kommunikations förmåga här har stor delaktighet i allt vi gör och allt som sker här i starten av veckan. Vi är även praktiska och konkreta här så allt känns tryggt och fint. Känn in känslan att vara i fin balans.

Det är stora förändringar på gång nu. Stora förändringar. Vi går här absolut in i en ny era av vårat liv. Om det sen sker rent praktiskt eller tankemässigt ska jag låta vara osagt men det känns som att det är en ganska synlig förändring som sker så den borde även märkas utåt sett. Det känns här som att människor omkring dig också märker att det här sker en stor förändring omkring dig men även inom dig. Du utstrålar en ny självkänsla och en ny trygghet som bosatt sig inom dig och den kommer även att synas utåt sett i form av stora förändringar i ditt liv. Det verkar även som att det här kommer nya meddelanden i form av brev, mail eller i alla fall i form av en kommunikation av något slag. Detta meddelande gör att du snabbare kommer vidare och ger dig ännu större självkänsla och beslutsamhet. Det är mycket starka krafter som bombarderar oss utifrån sett här under veckan…på ett positivt sätt. Häng bara på även om det kan kännas lite läskigt och lite för lite DU emellanåt kanske. Det finns ett budskap med i de här utifrån kommande energierna och det är ” var segerviss. Du är på väg mot ditt livs mål. Känn tilltro till framtiden! Sluta sök utanför dig själv. Sök svaren inom dig själv”.

Influencer som kommer utifrån sett är verkligen drivande på alla sätt och vis och det finns ett tydligt budskap att vi är på väg framåt nu och detta driv finns även inom oss och det landar tryggt in hos oss då vi känner att det både kommer utifrån och inifrån oss. Jag får en känsla av att vi har hittat hem inom oss på något sätt samtidigt som jag får starka indikationer på prestationsångest. Vi vill komma framåt så fort. Det där med tålamod är lite svårt ibland. Själv har jag sett onormalt mycket stora spindlar överallt och ingenstans den senaste tiden och det är verkligen en indikation på  att ha tålamod. Men det är svårt med tålamod.

Det centrala kortet är kejsaren som står för en slags fyrkantighet men även en stabilitet. Lag och ordning och reda men det kan även vara en liten bromskloss för oss ibland. Det är en bra egenskap att vara ordningsam och ordentlig men det kan också bli så att vi är lite för ordentliga och pedantiska i vårt sätt att hantera saker och ting. Detta kan leda till att vi bromsar oss själva och kan i värsta fall leda till att vi stagnerar och inte tar oss framåt. Att vi liksom fastnar i kontrollbehovet. Ibland behöver vi kasta oss ut och våga släppa taget.

Under torsdagen går månen in i kräftans tecken. Återigen hamnar månen i ett av de tecknen som månen trivs som bäst i. Här kommer vi att bli inkännande och tyvärr då även mer sårbara vilket kan ligga oss lite i fatet. Framför allt efter den här rivstarten av veckan med stark kommunikation med omvärlden och med oss själva. Intuitionen som väglett oss under veckan kommer här i mitt veckan att landa in på så vis att vi starkt kommer att kunna känna av andra människors känslor och därmed också bli väldigt påverkade av de. Är de glada blir vi glada. Men är de ledsna blir vi ledsna, är de arga blir vi arga osv. Så var observant på dina känslor här under mitt veckan. Är det dina känslor eller någon annans känslor du planterar inom dig.

Ja vi får väl se hur resten av veckan artar sig. På fredag kommer helgens energier att komma ut här på min bloggsida. 

Hoppas ni gillar min blogg och veckans energier. Jag vore oerhört tacksam om ni lämnade en lite kommentar på “leave a comment” i början av inlägget ovanför bilden. Ni behöver inte skriva ert namn om ni inte vill. Ni kan skriva anonym eller ett alias. Men det är alltid trevligt att få bekräftelse på att mina energiläggningar är användbara för andra än bara mig själv. Och vill ni själv dela med er av något som energierna hjälpt just er med så får ni gärna delge det också här i kommentatorsfältet.

Ha nu en jättefin start på vecka 45 så ses vi i det här forumet igen på fredag. Men under veckan som kommer så kommer flera andra inlägg att publiceras än veckans energier så håll koll på min blogg är ett hett tips. 

Namaste 

Annehlie