Okategoriserade

Fullmåne i oxen

Välkomna till fullmånen i oxens tecken. Här landar vi in i ett tryggt och skönt mood men vi vill inte ha några snabba förändringar. Vi behöver tid att landa i nuet helt enkelt. Förra fullmånen vi hade låg i vädurens tecken vilket betydde att saker och ting skedde i ett swish swish swish vilket i sig nog var bra för oss just då men nu behöver vi landa i det som blev och det vill verkligen energierna för denna period skicka med oss nu.💗
Vad vill då energierna berätta för oss genom månkorten. Jo först och främst så vill de verkligen åter igen bekräfta att lyckan är på din sida just nu även om det kan verka lite rörigt emellanåt. Det känns som att allting kommer att landa in lite bättre i mitten av månaden då månen rör sig in i skyttens tecken. Vi kommer att känna oss väldigt optimistiska då och om vi nu skulle känna att drivet ligger lite på is innan dess så kommer det definitivt tillbaka då men på en mer mogen nivå. Som sagt…här landar vi in. Men vi ska också minnas att det inte är förrän i mitten av december månad som vi får skörda det vi sår just nu så vi måste passa på att njuta av det lilla vi presterar just nu för att sedan njuta ordentligt när den stora lyckan infinner sig.💗
Kommunikation är nyckeln till det mesta och det ska vi också komma ihåg. När månen ligger i tvillingarnas tecken så är vi som bäst på att kommunicera vilket  sker här i starten på november men det är först i sommar som vi kommer att förstå vilken stor del just den kommunikativa delen har betytt för oss. Det känns som att vi kommer att vara oerhört kommunikativa på olika plan här under våren för att sedan nå något slags delmål i början av sommaren då nymånen i tvillingarna infaller.💗
I April månad när månen är som störst och vackrast kommer vi att vara i bäst balans och ödmjukast inför fortsättningen.💗
Nu undrar du varför denna fullmåneperiod pratar så mycket om tiden fram till vår och sommar. Jo det blir väldigt tydligt här att energierna vill berätta för oss att det vi har byggt hittills och det vi nu fortsätter att bygga vidare på har ett måldatum skrivet i stjärnorna och hur gärna du än önskar att du vore där nu så kommer det att ta den tid som behövs innan allt blir färdigt och den tid det tar är tiden fram till sommaren 2021. Så ta vara på tiden du har framför dig men minns på vägen att lyckan är på din sida och i slutänden så kommer känslorna att flyga högt av glädje över alla prestationer som du utfört och lyckats med.💗
Ha nu en fin fullmåneperiod och njut av framgångarna nu som verkar finnas med oss även denna fullmåneperiod.
Annehlie💗