veckans energier

Veckans energier. Slutet av vecka 44

Hej och välkomna till helgen vecka 44. Hoppas ni överlevt vädurens driv här i mitt veckan. Månen ligger ju fortsatt kvar i vädurens tecken under fredagen men går under lördagen tursamt nog för vår hälsas skull in i oxens tecken. Här symboliserar energierna ett stort och harmoniskt lugn över hela situationen. Varför hetsa upp sig för liksom. Detta visar korten som ligger för helgen här.💗
Som sagt under fredagen ligger månen kvar i väduren och triggar oss och  impulsiviteten styr oss ganska mycket här fortfarande men under lördagen så parkerar vi i oxens tecken och då är det som att alla pådrivande och snabba energier bara går upp i rök. Här mår vi bara bra i familjens trygga vrå eller tillsammans med goda vänner. Men det är växande känslor som landar här. Åter igen landar känslorna in. Inte lika starkt kanske som i början av veckan men känslosamt, härligt och harmoniskt….O Ja skulle jag vilja säga. Oxen är ett av de tecken som månen trivs som bäst i och det kommer vi verkligen att märka av här under helgen.💗
Denna helg kommer att befinna sig i kommunikationens tecken. Vi har två drottningar i helgläggningen. Lägger man ihop egenskaperna i dessa två drottningar så blir energin varm och emotionell där ett växande av något slag sker.  Om växandet sker i hjärtat eller i tanken är svårt att säga men någonting kommer absolut att landa in här under helgen. Energin behåller samtidigt sin viljekraft och sitt driv som den har i botten och talets gåva finns på fler än ett håll under denna helg. Men en fantastisk fin familjetid med god stämning och varma känslor vill jag absolut påstå.💗
Vi kommer även att ha en fullmåne som infaller under lördag eftermiddag. Så här knyter vi lite ihop säcken och avslutar någonting vi påbörjat. (gå gärna in och läs fullmåneläggningen som kommer ut under lördagen)
Avslutningsvis så berättar energierna för oss att i de energier som kommer till oss utifrån sett via andra människor eller saker och ting som sker runtomkring dig så ja det fortsätter att ske en massa förändringar som ibland kan kännas lite läskiga och okontrollerbara och det är absolut ingen tvekan om att energierna är snabba här och agerar snabbt och plötsligt. Men samtidigt så är det en helt ny känsla som föds inom dig så försök bara att hantera energierna så kommer allt att gå bra.🙏💗
De inre energierna. De du har inom dig, visar att du får slåss för ditt värde och din position på fler än ett sätt och det kan ibland göra att du känner en slags inre stress. Kanske den känslan av stress främst visar sig när du känner dig otillräcklig eller osäker av någon anledning. Men innerst inne så vet du att du är på rätt väg, du är i ett växande så försök bara att fånga lugnet och harmonin i stunden istället för att blåsa upp allting till ett stort drama. Du har nått fler mål än du nånsin kunnat drömma om, bara du tittar bakåt och ser vart du befinner dig nu. Jag säger inte att du är i mål men du är längre fram än du var för ett år sen exempelvis. 💗
Utgångskortet som ligger som kort för hela veckoläggningen är den tålmodiga styrkan. Styrkan är stark men den är också ödmjuk och den finns med dig hela veckan.💗
Förra veckan låg världen som dolt kort och se vilken värld som verkar öppna sig i denna veckoläggning.😀
Den här veckan ligger åtta i stavar som dolt kort och åtta i stavar vill nog dels bekräfta allt som händer snabbt och impulsivt denna vecka men rent instinktivt så verkar det som att detta tema fortsätter även nästa vecka. Vi får väl se…
Den här veckan bjuder energierna på orakel kortet NEW HOME
Med tanke på hur den här veckan har sett ut med mycket stark känslomässig förankring men samtidigt så många beslut, så stark energi och sådan mäktig kraft och vädurens drivkraft som en central punkt så förstår jag att universum vill förmedla just detta budskap till oss. Vi måste röra på oss för att ta oss framåt och att ta oss framåt är ett steg i rätt riktning så vi ska inte tvivla på oss själva. Vi måste bara förlika oss med vårt nya hem med hela vårt hjärta.💗
Ha nu en fin helg här i vecka 44 och njut av gott skratt med familj eller med goda vänner. Och känn dig nöjd med dig själv och det arbete du har gjort. Du är värd denna helg av stabilitet och glädje nu.
Namaste🙏
Annehlie💗