veckans energier

Veckans energier. Början av vecka 44

Hej alla fina bloggvänner och varmt välkomna till energierna för vecka 44.
Min första tanke när jag lade ut korten utan att ens veta hur månen och universum såg ut astrologiskt sett så fick jag bara en varm, varm känsla i magen. Wow vilka varma känslor denna veckoläggning utstrålade. 4 kort av 10 är känslokort och 4 kort av 10 är konkreta handlingskort. Det kändes nästan lite magiskt den här veckoläggningen.💗
Två av korten var även med i förra veckoläggningen (tornet och 5 i stavar). De har därför såklart en betydande roll i denna veckoläggning då de kommer upp för andra veckan i rad. Dessutom har de parkerat i samma del av veckan…mitt veckan. 💗
Det centrala kortet är stavkungen och det han vill förmedla är att mitt i all varm kärlek så finns handlingskraften som en stark och karismatisk vindpust i ryggen. Här kommer avtal upp igen som en påminnelse från förra veckan. Det kan vara som i mitt fall att avtal gällande min blogg är på ingång. För andra kan det vara avtal gällande kontrakt av olika slag eller muntliga avtal som du gör med någon annan eller med dig själv. Men det känns som att det för de allra flesta är ett mer konkret avtal och inte något muntligt avtal med dig själv.💗
Men för att ta det från början och för att det inte ska bli för rörigt så börjar vi med det astrologiska. Här ligger månen i fiskarnas tecken så då är det ju alls inte konstigt att vi styrs av stor del av känslor här i starten av veckan. Här stannar drivet upp lite och kanske det faktiskt beror på att vi under en period varit väldigt drivna så det vi behöver nu faktiskt är återhämtning. Här känns det lite som att vi är nöjda med det vi har åstadkommit så här kan vi vi stanna en stund och softa lite nu. Vi flyter med helt enkelt och mår egentligen ganska bra emotionellt. Känslan är väldigt varm och välkomnande och i grund och botten så har vi bägarkungen med oss som symboliserar att vi vet vart vi står, vi vet vart vi är på väg så varför rusa iväg. Det vi visar omvärlden här är att vi har mycket känslor inom oss men vi har också mycket känslor att ge av men det folk kanske inte riktigt förstår är också att vi är väldigt bra på att kontrollera de. Här samlar vi nära och kära och lever i nuet. Drivet som vi haft en tid får nu vila ut för en stund. 💗
Men någonting nytt har absolut fötts. Inom dig eller rent praktiskt utanför dig men du vet att det finns kvar även om du inte forcerar allt nu. Stanna i nuet och njut ett tag. Det är sannerligen inte varje dag som man får möjlighet att befinna sig i såna här härligt varma känslor. Det beinner sig mycket varma känslor i omlopp här i starten av veckan. Det tål att sägas fler än en gång för det är faktiskt ganska ovanligt att så här fina känslor samlar sig på en och samma plats så här i ett vackert litet kluster.💗
Balans ser vi här också och en känsla av att ha nått ett mål eller ett delmål och nu har vi balans i vårt liv för en stund. Planeten Venus finns med oss här. Hon står för kreativitet och är starkt knuten till kärlek och känslor. Hon vill dock förmedla att vi bör passa på att njuta istället för att känna oss rastlösa (om vi gör det. Vissa stjärntecken kan ha en tendens till det) för strax går månen in i vädurens tecken och då är det slut på vilan. Så passa på att njuta av lugnet nu medans tid för det finns.💗
Under onsdagen går månen in i vädurens tecken som sagt och här vilar vi inte längre. Nej här går allting med vindens fart. Tjoff-tjoff-tjoff skulle jag vilja säga. Här finns inte ens tid att tänka. Här handlar vi snabbt och instinktivt.  Vi har kärleken och känslorna med oss men här är det absolut drivet som räknas i första hand. Ska man komma nånvart så får man baske mig jobba för det också är vårt motto här. Här tänker vi varken bakåt eller framåt. Det är nuet som räknas till varje pris.😅
Krasst sett så kan man säga att det är en ren och explosiv energi som vaknar till liv här och här reagerar vi instinktivt på precis allt som händer omkring oss. Detta faktum kan ju ställa till det lite för oss så det kanske inte alls är så konstigt om saker och ting förändras och kanske till och med lite för fort. Hinner du ens vara med och tänka eller fundera över om det känns ok?🙉
Det kommer att kännas oerhört läskigt. Som att du kastar dig ut i någonting nytt och okänt som du inte har en aning om hur det kommer att landa. Oj det finns MYCKET eldsenergier här i mittveckan känner jag. Det känns  som om hela havet gungar och det gungar i ett stort och starkt eldshav. På gott och ont. Jag känner egentligen ingen panik eller oro över detta faktum. Bara en känsla av att vi lite tappar kontrollen här, eller rättare sagt vi låter oss tappa kontrollen här och det känns bara oerhört spännande och äventyrligt. Men med vädurens energi så har vi en stark inre livskompass så här kan vi bara lugnt placera oss i rallybilens passagerarplats och bara åka med.💗
En mycket härlig OCH spännande start på veckan måste man ju säga. Eller hur!!😀
Ha en fin start på vecka 44 nu allesammans. Njut av fiskarnas emotionella energier till en början och spänn sedan fast säkerhetsbältena och bara kör längre fram i veckan.💗
Skriv gärna en liten kommentar om ni läser min blogg och dela med er av det ni själv vill och önskar att dela med er av.
Namaste🙏
Annehlie💗