Om mig och min blogg

This is me! Ny bloggare

Hej och varmt välkomna till min blogg medialt stjärnljus. Det här är en medial blogg där jag kommer att dela med mig lite av varje. Just idag är jag ganska precis mitt i en utbildning till ett certifierat medium. Utbildningen är 2 år lång och den äger rum hos Maria Therese på  mithera.se  på en vacker och fin liten hästgård i lantlig miljö. En fin plats för själen att befinna sig på. Jag har tidigare bloggat på en annan bloggsida och där har jag delvis påbörjat min bakgrunds historia till hur jag hamnat där jag befinner mig idag medialt. Den kommer jag naturligtvis även att dela med mina nya läsare här ute på blogbiz (mina gamla följare får en liten repris kort sagt).  Vem är då jag? Ja en kvinna i sina bästa år (för det är väl det som är 50+ väl ). Jag har alltid varit medial och det kommer ni att förstå när ni läser min bakgrundshistoria sen. Jag har ända sedan tonåring varit intresserad av astrologi och universums hemligheter och studerade en hel del astrologi på egen hand som ung men som vuxen tog det andliga intresset mer över för mig. Tanken att gå den här utbildningen som jag går nu har funnits länge men det var ändå inte förrän för ett år sen som jag kom till skott. Då kände jag mig redo och nu känner jag mig mer än redo för att utforska resten av den andliga världen också.

Jag startade med tarotkorten som fascinerade mig väldigt. Jag inser nu att min andlighet som jag har i grunden har hjälpt mig mycket på min andliga väg för det är som att alla andliga krafter som finns har ställt upp sig och hjälpt mig framåt på min väg. Så var det även med tarotkorten. När jag väl gick kursen till diplomering i tarotkorten för 1 1/2 år sen så hade jag egentligen redan kunskapen där. Jag behövde bara fånga lite tro på mig själv och när jag väl gjorde det så exploderade allt och idag har jag lagt många, många tarotläggningar och flera personer har återkommit för återkommande läggningar vilket jag väl får se som ett gott betyg. Jag älskar tarotkorten. De gömmer så mycket dold visdom och med hjälp av de kan man få så mycket vägledning på vägen fram. Men glöm inte att det är du som bestämmer i slutänden vad du vill göra och hur du vill leva ditt liv. Men vägledningen i korten kan absolut ge dig en liten push i rätt riktning eller ge dig hopp och tro på vägen. De ger oss styrka och visdom. 

Just nu är det mycket fokus på min mediala kurs till medium så just nu tränar jag för fullt på sittningar (både på plats och telefon) att ta ande kontakt till olika träningsklienter och ge ande beskrivning och budskap. Givetvis helt gratis eftersom det är under utbildning. Så vill ni ställa upp som frivillig träningsklient till mig så är ni hjärtligt välkomna att höra av er på min mail som ni kan se längst ner i inlägget. Det kan dock dröja ett tag innan ni får en tid. Dels så ska jag snart operera mig och dels så har jag redan en liten kö både på telefonsittningar och sittningar på plats. Men vill ni sätta upp er på kö för en sittning efter jul redan nu så hör bara av er så sätter jag er på kö och kontaktar er när det börjar bli dags. Jag vill helst ha personer som jag inte känner alls så ni är så välkomna att höra av er allesammans. 

Men den här bloggen är inte bara en blogg om mig. Det är nu 10 månader sedan jag började läsa veckans energier i tarotkorten och med tiden så kom även det astrologiska intresset fram igen och numera lägger jag varje vecka läggning på veckans allmänna energier utifrån tarotkortens vägledning samt månens placering och kraft. Jag gör även fullmåneläggningar och nymåneläggningar i detta forum och just den här veckan så har vi ju faktiskt en fullmåne. Jag har haft många trogna följare på min gamla blogg som troget läst mina energiläggningar och jag vill välkomna er till min nya blogg här men jag vill också passa på att hälsa alla er andra hjärtligt välkomna att följa mina allmänna veckoläggningar energimässigt.

Vem är jag mer än Annehlie den mediala 50+aren. Jo jag har ett av de bästa jobben näst efter medium som man kan ha. Jag arbetar som Bvc sköterska och får äran att följa alla barn från nyfödd till skolbarn. Jag brukar säga att familjerna är som en del av mitt liv och det är inte så konstigt att jag hamnat där jag hamnat då jag är en person som vill hjälpa andra människor, vägleda andra människor, lyfta andra människor. Självklart så använder jag inte mig av min medialitet i mitt arbete. Där använder jag mig av min personlighet, mina kunskaper, evidensbaserade kunskaper och mycket kärlek och glädje. Man kan ge kärlek och glädje på så många olika vis och allt är bara fantastiskt om det sker på ett kärleksfullt sätt.

Men nu har jag redan skrivit alldeles för långt så nu stannar jag för den här gången. Hoppas ni följer mig här ute och hoppas ni skriver massor av kommentarer för det var tyvärr läsarna på gamla bloggen lite dåliga på. Jag har många framtida överraskningar på den här bloggen kan jag hinta om redan nu.  Jag kommer strax att lägga ut veckans energier i två olika inlägg så ni får en liten bild av hur energitolkningarna ser ut.

Så varmt välkomna att lära känna mig nu.

“This is me”.

Annehlie

mailadress:  annehlie.medium@gmail.com