Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

VECKANS ENERGIER. SLUTET AV VECKA 42

Hej och välkommen in i helgen vecka 42.
Som sagt var, en turbulent vecka det här där sanningar om oss själva rannsakas på ett sätt som skapar en del obalans inom oss. Hur vi landar beror helt på hur vi hanterar de stressfyllda momenten som drabbar oss.💗
Här under helgen har vi även en nymåne under fredag kväll i vågens tecken så då förstår man ju också att den här kalabalikartade känslan i början och mitten av veckan funnits till för att snabba på oss lite energimässigt, ge oss en spark i baken så att säga för att nu under fredag kväll kommer en ny period att startas upp och den sker med kommunikativa toner och ett nytänk och dessutom i vågen så detta bekräftar att den här nymånen kommer att startas i ledande och bestämd anda. Jag har ännu inte lagt nymåneläggningen när jag tolkar denna vecka men det kommer att bli mycket spännande att lägga den läggningen nästa vecka känner jag.💗
Under lördagen går månen in i skorpionens tecken som tyvärr är ganska oflexibla och lite rädda för förändringar och också även känsliga och lite komplexa. Det finns fler känsliga tecken med i energierna för helgen så vi får vara lite beredda på hur vårt inre reagerar här. Det kan också vara så känner jag att den explosiva veckan som gått kanske gör att vi känner oss lite sårbara här i slutet av veckan. 💗
Kortet existensen finns här i slutet av veckan för att påminna oss om att hemma är en inre kraft av accepterande och vila inom oss och inte en fysisk plats där vi bor. Vi människor har en tendens att glömma bort det när vi febrilt arbetar för att få vardagen att gå ihop istället för att satsa på återhämtningen. Återhämtningen behöver man inte kämpa för att få. Den kommer automatiskt om man bara ger den tid att finnas. Att slaviskt följa våra scheman sätter snarare käppar i hjulet för oss istället för att hjälpa oss vidare. Känn efter djupt inom dig vad just du behöver. Tid att njuta av det som går bra nu eller tid för paus och återhämtning. 💗
Helgen försöker verkligen att preparera oss med tid för återhämtning och/eller att ge dig tid och möjlighet att glädjas i det som går bra för dig nu. Kortet visar att du faktiskt är översköljd av goda energier och välsignelser från alla håll nu så försök att vara i de goda energier som bjuds dig nu. 
Eremiten bekräftar att du behöver egentid nu och kan du undvika samvaro med andra människor under denna helg så är det bra. Det kommunikativa och sociala är inte det optimala just under denna helg. Du behöver känna att du trivs i din ensamhet och i dig själv. Där kommer du också att växa i dig själv. 💗
Jag får också till mig här att om det är någon av er som står i ett tufft beslut att leva ensam eller leva med någon och ni väljer att leva ensam så ska du känna dig trygg i det. Att våga vara i sig själv är också viktigt. Att våga vara sitt eget ljus. Det är viktigt för oss alla men kanske extra viktigt för den som under veckan levt lite helvetes kval om du ska lämna eller stanna kvar.💗
Ja det blev en tuff vecka det här men vi hoppas att nästa vecka blir bättre.
Den här veckan valde jag att lägga ett budskapskort för denna vecka.
SPRING
 Vad vill då detta kortet berätta för oss. Jo att vi ska känna tillit och glädje och vara i lugnet. Vi sitter i tryggt förvar i blommans pistill och vi har fokus på framtiden och vi ska känna tillit att framtiden har något i beredskap åt oss men saker och ting måste få ta sin tid och vi får inte heller förglömma att framtiden är förändelig men om vi bara har rätt fokus och ett stort tålamod så kommer allting att ordna sig till slut. Det kan kännas långsökt just nu när vi just nu befinner oss mitt i hösten och vintern ens ej startat men glöm inte vad energierna gav oss just denna vecka. En stark förhoppning att något fint och vackert kommer i vår. I vår kommer alla våra önskningar att manifisteras om vi jobbar för de på rätt sätt nu under vintern.💗
Wow vilket fint budskap känner jag.
Ha nu en jättefin avslutning på veckan så ses vi igen nästa vecka.
Namaste 🙏
Annehlie💗

2 comments / Add your comment below

  1. Tycker det är jätteroligt med kända ansikten som börjar blogga på Blogbiz. Jag har varit med från början och på min blogg körs det just nu testet med Exodox betal inlägg. Tycker också att skorna var supersköna. Ha det gott! Du hittar mig även på fb med namnet Anita Birgitta Lindholm

    1. Tack för välkomnandet🤗. Vad spännande med Exodus. Jag har läst om det. Du får berätta hur det går sen. Jag ska absolut kika in på din bloggsida. Hälsningar Annehlie.

Lämna ett svar

Till startsidan