Nymåneläggningar

NYMÅNE I VÅGEN 15 oktober

I morgon fredag har vi en nymåne i vågens tecken den här gången.
 Minns ni vad förra nymånen sa? Jo att någonting nytt var på väg att startas upp inom dig. Någonting nytt som kändes bra i hjärtat och som skulle ge god tillväxt i denna nymåne i vågens tecken.🙏
Nu berättar orakelkorten att vi ska fortsätta att tro på våra drömmar och jobba för de och det är här i starten på nymåneperioden som vi ska tro på oss själva och tro på vår dröm. För grunden är lagd berättar energierna. Är det fler än jag som har sett en herrans massa fjärilar på sista tiden. Främst nässelfjärilar.
Nässelfjärilen har ett budskap åt oss som säger “skapa en grund att utgå ifrån och lycka och harmoni kommer att infinna sig. Min gåva till dig är att skapa och bygga något nytt”. Så tro på din dröm vad än den må vara så kommer den till dig när tiden är mogen.🙏
Oraklekorten visar även att det är ett långsiktigt mål du är på väg att bygga upp. Du flyger högt över trädtopparna emellanåt men glöm inte att ha kvar fötterna på jorden så du inte svävar ut för mycket i det blå. Känslorna och tankarna, drömmarna och visionerna är på topp och du ska behålla den euforiska känslan av att du är okrossbar just nu men glöm inte bort att målet är långsiktigt och det kommer att ta tid att komma dit du är just nu i dina tankar. Men vägen dit kommer att vara mycket spännande och rolig på alla sätt och vis. Så njut av resan också säger energierna.🙏
Låt ingenting hindra dig och låt inte det förflutna sätta käppar i hjulet för dig.
Kom ihåg att du här samtidigt befinner dig mitt i fullmåneperioden samtidigt som du är i början av nymåneperioden och fullmåneperioden symboliserades av en stor portion driv och med råd om att fokusera. Och även där hördes röster från universum att vi ska tro på oss själva. Någonting mer viktigt som kommer upp här och som också kom upp i fullmånen är balansen. det är viktigt med vila och återhämtning så framför allt den sista delen i oktober (där vi befinner oss nu) så måste vi lyssna på vår kropp. Om vi inte på egen hand finner vila här så kommer energierna att se till att vi får en naturlig anledning till att vila.🙏
Namaste🙏
Annehlie💗