Okategoriserade

YOGA OCH MEDITATION – SÅ KOMMER DU NÄRMRE DITT ANDLIGA JAG

Alla har vi olika sätt att hitta vårt andliga jag men oavsett om vi tror på andevärlden eller inte så behöver vi vårt andliga lugn. Jag har mött många personer som säger sig inte tro på andevärlden men när de börjar att meditera eller yoga eller använda sig av någon slags mindfullness så händer det något med kroppen. Den slappnar av och vi känner oss mer tillfreds med oss själva. Den känslan är helt fantastisk.🙏
Själv har jag valt att säga ja till kontakt med andevärlden. För mig är den dels en styrka. Att få daglig vägledning och stöttning på min väg framåt på ett mer medvetet sätt än om jag tackar nej till kontakten är för mig ett självklart val. Dels känner jag ett stort och härligt lugn i att veta att mina nära och kära på andra sidan finns med mig vart jag än går och de ger mig små tecken varje dag. Min mormor är fantastisk på att finnas omkring mig överallt och ingenstans. Hon pushar mig, hon stöttar mig men hon kan även gräla på mig ibland och läxa upp mig om hon tycker att jag är för gnällig.💗
Förra helgen kom hon fram vid två olika tillfällen och gav mig två olika budskap. Ett av de har hon tjatat om hur länge som helst men jag har inte förstått vad hon menat. Nu föll poletten ner. Ja mormor, jag är som du. Jag förstår vad du menar nu.
På kvällen när jag skulle gå och lägga mig, klockan var halv tolv på kvällen.Det spöregnade ute. Plötsligt knackade det 5 gånger på min fönsterruta. Inga snabba knackningar. 5 långsamma. Men ingen var där. Sen berättade min mamma att ända sedan mormor dog så kommer hon med jämna mellanrum och knackar på fönster och dörrar och det är alltid 5 knackningar. Det kallar jag för sann kärlek. Tack mormor för att du vakar över mig.
Det är också en helt fantastisk känsla att få hjälpa andra människor att få budskap från sina nära och kära. Ja att ha andevärlden som arbetsgivare är det bästa jag nånsin gjort.😀
Idag var jag på yinyoga också. Det är också helt fantastiskt. Yinyoga är när du ligger eller sitter i olika vilopositioner under en längre tid. Marie vår yoga lärare har sedan ett tema varje vecka. Hon har ex pratat om glädje och om självkänsla. Hon ger oss meningar och frågor att tänka på under positionerna man sitter eller ligger i.💗
Idag var temat självförtroende och vi fick inta ställningar som skulle stärka vårt självförtroende och så slängde hon ut lite olika frågeställningar kring det. Jag blev rätt paff när passet var färdigt för jag insåg vad otroligt långt jag har kommit med mitt självförtroende sedan min mediala sida börjat finnas mer i mitt liv. Jag jobbar just nu också i en bok som heter “krama min skugga”. Den handlar om att leta upp och våga möta alla sina positiva sidor hos en själv men också mina negativa sidor. Att våga möta sitt mörka jag och låta det konfrontera det ljusa jag. Att våga krama sin skugga. Att våga säga “this is me”.
Ja idag var det som att änglavärlden hade anställt Marie för att coacha mig på min väg mot mitt mål i livet. Passet idag var oerhört upplyftande. Ställningarna var utmanande och nästan lite jobbiga men det beskrev bara ännu tydligare att man måste jobba hårt för att nå mål. Nu ska jag göra upp tydliga delmål och mål för att se vart jag är på väg nånstans.💗
Det vill jag skicka med er idag. Fundera över vad du har för mål. Sätt sedan upp några delmål och sen bara KÖR. Lita på magkänslan. Säger magkänslan att du är på rätt väg då är du med stor sannolikhet det också.
Namaste🙏
Annehlie💗