veckans energier

VECKANS ENERGIER. BÖRJAN AV VECKA 42

Följa flödet (Ess i bägare)
Mognad (9 i mynt
Sinnet (page i svärd)
is-olering (3 i svärd) centralt kort
Lättja (9 i bägare)
möjligheter (2 i stavar)
Den småaktige (4 i mynt)
Existensen (Magikern)
Blomstring (Drottning i mynt)
Att vara själv (eremiten)
Utgångskort: Sorg (9 i svärd)
Dolt kort ( tidigare liv)
Jag har sagt det nu under några veckor att när ska de fantastiska energierna vända? Det känns ju helt ofattbart att vi har haft sådana följsamma energier som vi har haft nu en längre tid. Ja här ser det lite ut som att tiden för vändningen kommer. Vi kommer definitivt att testas lite mer den här veckan än tidigare veckor men vi får inte glömma att det är genom svårigheterna vi växer som individer. Så universum råd här är att jobba dig igenom dem så kommer det strax finare energier igen.💗
Det centrala kortet är ett sorgligt kort som står för tråkiga saker som händer eller saker och ting som inte sker på det sätt du önskat. Det kan hända att smärtan är så djup att vi till och med döljer den för oss själva, litegrand som ett slags försvar för att skydda oss själva mot det som nu sker omkring oss. Det änglarna vill skicka med oss här är att det är okey att gråta. Det är okey att tillfälligt falla ihop i en liten hög. Att sätta upp pansarväggar omkring oss hjälper oss inte alls. Vi behöver falla isär för att komma vidare helt enkelt. Endast tårarna har kraft att smälta bort isen och gråten hjälper oss att läka inifrån och ut.💗
Det här sorgliga kortet kommer tyvärr att ha stor genomslagskraft i denna veckoläggning då även utgångskortet symboliserar en sorg. Och det gömda kortet står för gamla saker från förr som kommer att framträda starkt inom dig och om du inte visar det utåt så kommer du att kväva dig själv med känslor som bosätter sig i ditt inre. Släpp ut de. I tider av sorg finns en potential till en djupare förändring men för att denna förändring ska kunna ske så måste du söka kraften inom dig, i roten av din smärta. Försök att inte fastna i att tycka synd om dig själv eller att anklaga någon annan person för hur du känner eller har hamnat där du hamnat. Försök bara att se det faktum som är utifrån sett. Packa sedan ihop dig själv i ett vackert inslaget paket och skicka det vidare in i framtiden med förhoppningar om att allt bara kan bli bättre nu. Smärtan är inte till för att du ska lida. Den finns till för att göra dig medveten.💗
Följ flödet är första kortet i läggningen denna vecka och det är verkligen det energierna vill att vi ska göra. Vart vi än hamnar eller vart vi än är på väg nånstans så kommer vi att hamna rätt i slutänden, även om platserna vi passerar kan kännas som fel platser för just dig. Kämpa inte emot strömvirvlarna i det stormande havet. Simma med och försök istället att tänka att vart du än hamnar så kommer du att lära dig någonting nytt och viktigt som du kommer att kunna ta med dig till nästa plats du hamnar på. Att föja flödet är mycket viktigt just denna vecka berättar energierna om.💗
Energierna utifrån, alltså det som vi får till av oss av allt som händer omkring oss eller från/av andra personer är egnetligen bara fina energier. De visar att vi på vår väg framåt mognar snabbt och effektivt och du är här redo att gå vidare på din väg och energierna vill här meddela att du är redo att dela med dig av de gåvor du har inom dig, oavsett vad gåvorna handlar om. Det vet bara du. Du har flyt fortfarande också och egentligen så känns allting bara så himla bra. Du känner och vet innerst inne att du har kommit en jättelång bit på din väg framåt så vad är då problemet tänker du? Jo det är att du måste jobba med din småaktighet. Att nöja sig med att befinna dig där du är just nu och att göra någonting bra av just det istället för att istället försöka att samla på dig en massa boost för att verkligen veta att du är på rätt väg. 💗
Jag skulle vilja säga så här. Universum visar upp en del relationer som inte är så bra. Om du är en av de så gå till din innersta kärna och känn efter hur det känns inom dig när du är med den personen. Känner du dig glad och kärleksfull? känner du dig osäker,?varför i så fall? Känner du dig rädd? Varför i så fall? och så vidare. Fastna inte i beteendet att samla ihop mer information. Gå på magkänslan och bara kör på det som magkänslan känner. 
Det kan också handla om jobb eller något annat som du håller på att samla ihop dig om för att genomföra. Det kan handla om vad som helst. Bara du vet vad energierna försöker att förmedla till just dig.💗
Hur som helst så vill energierna förmdedla att det vi starkt klamrar osss fast vid ställer till det för oss. Vad förnågonting är egentligen så viktigt för oss att vi måste bygga höga murar för att skydda det??? Det tar oerhört mycket energi av oss. Lägg energin någonannastans.
Energierna som vi känner inom oss säger ungefär samma sak. Vårt sinne är i kaos och i detta kaos så funkar faktiskt ingenting. Det känns som att vi har massor av tankar, massor av ideer men hjärnan befinner sig bara i ett stort kaos och vi tar oss ingenstans. När vi låter vårt sinne bestämma över oss och ta herravälde över vårt eget liv ja då hamnar vi i detta kaos. Universums råd är att sätta dig ner, stäng in dig, meditera. Bestäm dig för att inte låta en enda tanke komma igenom. Bara sitt där och samla dig. Det är en tränings sak att kunna göra det men det är en mycket viktigt tränings aktivitet att göra regelbundet. När du sen känner att du befinner dig där i lugnet och i dig själv då ska du välja en sak i taget att göra istället för miljoner saker samtidigt. Bestäm dig för en sak och gör den ordentligt eller gör upp en tidsplan och en strategi för vart du ska börja så du vet vart du är på väg. Försök att hela tiden stanna upp på vägen och vara här och nu så kommer du också snabbare fram och framför allt så blir du mer medveten om hur du själv tänker och planerar när du tar en sak i taget. 💗
Energierna menar att du verkligen har alla möjligheter framför dig och det vet du innerst inne själv också men med takten och tänket som du har just nu så kommer du ingenstans. Ingens hjärna är så effektiv att den klarar av allt eller ingenting. Även hjärnan har en av och på knapp och den behöver också vila och återhämtning precis som kroppen. 
Det ligger två kort i våra inre energier som vittnar om att vi innerst inne vet att vi har många möjligheter framför oss och alla verktyg vi behöver har vi redan MEN vi får ingenting gratis. Vi måste kämpa för att nå dit vi vill samtidigt som vi måste vila tryggt i ordet återhämtning. Det är när vi inte synkar dessa två energier som vårt sinne blir ett kaos.💗
Astrologiskt sett då. Hur påverkar månen och alla planeter oss under denna vecka.
Ja vi börjar med ett driv och en envishet i form av månen i Lejonet. Det som kan ligga oss i fatet där är att Lejonet är ett fast tecken. Det vill säga att även om det är väldigt drivande och tar sig framåt så är de samtidigt väldigt oflexibla och bestämda. De kan ibland verka flexibla men det är bara om de lyckats med att få saker och ting på sitt sätt och då är de oerhört flexibla inom ett specifikt område som de själva varit med och styrt upp. Det här med att följa flödet fritt kan ställa till det för oss när månen ligger i Lejonets tecken.😅
 
Under tisdagen går månen in i jungfruns tecken och vi blir mycket mer förändringsbelägna och jordade så får vi bara ordning på vårt eget sinne där så känns ändå fortsättningen på veckan mer jordad även om vi har en hel del att jobba med. Jungfrun i månen berättar om struktur och ordning och här kan det istället handla om att vi lite hamnar i jungfruns strukturerade värld av att allting ska ha sin plats. Allting ska ha en speciell ordning och blir det oreda i ordningen så blir verkligen allt ett kaos så här gäller det att ha tentaklerna utfällda och vara uppmärksam på hur man reagerar i olika situationer. 😏
Oj oj oj mittveckan är explosiv astrologiskt sett!!! Det är inte konstigt att vi här kommer att känna oss både oerhört besvina och samtidigt väldigt  lyckosamma. Det känns verkligen som att universum här kastar oss lite ovarsamt mellan himmel och helvete. 💗
Månen ligger kvar i jungfrun under onsdagen för att under torsdagen gå in i  vågens tecken.
Månen i vågen står för nytänkande och det är också ett kommunikativt tecken men inte bara det. Det är också ett tecken som har mycket ledarskap och en inre bestämdhet att komma vidare på sin väg. Så här känns det ändå som att vi har möjlighet att ta fram vårt bestämda jag och satsa vidare framåt.💗
 
Det finns tre planeter involverade i denna vecka. Mars, Jupiter och saturnus.
Mars står för aggression och handlingskraft så att frustration kommer att befinna sig i denna vecka känns inte konstigt alls. 
Saturnus står för ansvar och begränsningar. Vi känner oss frustrerade att vi ej kommer tillräckligt snabbt framåt eller stöter på patrull.
 Jupiter står för lycka och explansion.
 Ja ni förstår ju själva vad som sker när dessa tre planeter krockar med varandra.💗
 
Jag har bara ett råd att ge er alla denna vecka. Ta hand om er och var rädd om er.💗
Skriv gärna en liten kommentar om ni läser min blogg och dela med er av det ni själv vill och önskar att dela med er av.
Namaste🙏
Annehlie💗